Kunt u een rugzak en handbagage meenemen op EasyJet? Beknopte handleiding - expeditiehopper.com (2024)

Inhoudsopgave

Reist u met EasyJet en bent u van plan naast uw handbagage ook een rugzak in te pakken?

Het begrijpen van de bagageregels en -beperkingen van budgetmaatschappijen zoals EasyJet is van cruciaal belang om mogelijke kosten en gedoe op de luchthaven te voorkomen.

Met EasyJet kunnen passagiers één stuk handbagage meenemen op standaardstoelen, met afmetingen van maximaal 56 x 45 x 25 cm.

Het meenemen van een rugzak naast je handbagage is echter afhankelijk van de grootte van de rugzak en je stoelkeuze.

De informatie in dit artikel helpt u bepalen of u beide artikelen kunt dragen terwijl u zich aan de regels houdtEasyJet'sbagagebeleid.

Can You Take a Rucksack and Hand Luggage on EasyJet? Quick Guide - expeditionhopper.com (1)

Belangrijkste leerpunten

  • EasyJet staat één stuk handbagage toe voor standaardstoelen; De hoeveelheid rugzakken is afhankelijk van de maat en de stoelkeuze.
  • De limieten voor de grootte van handbagage, persoonlijke spullen en toegestane bagage zijn van invloed op wat passagiers aan boord kunnen meenemen.
  • Het EasyJet Plus-lidmaatschap biedt extra voordelen, waaronder een grotere hoeveelheid handbagage.

Handbagagebeleid van EasyJet

Als easyJet-passagier mag u één kleine handbagage meenemen aan boord. De tas mag de afmetingen van 45x36x20cm, inclusief handvatten en wielen, niet overschrijden. Zorg ervoor dat uw tas onder de stoel voor u past.

Als u voor een grote handbagage heeft betaald of een easyJet Plus-lidmaatschap heeft, kunt u naast uw kleine handbagage een extra grotere tas meenemen.De limiet voor de grote handbagage is 56x45x25cm,inclusief handgrepen en wielen, en moet in de dakkast passen.

Houd er rekening mee dat easyJet maximaal twee handbagage per persoon toestaat, inclusief rugzakken die binnen de maatbeperkingen voor handbagage vallen. Dus ja, je kunt zowel een rugzak als handbagage meenemen, zolang deze maar voldoet aan de door de luchtvaartmaatschappij aangegeven afmetingen.

Voor vloeistoffen, spuitbussen en gels geldt dat u bij het passeren van de veiligheidscontrole containers van maximaal 100 ml moet gebruiken. Deze artikelen moeten in een transparante, hersluitbare zak van 20 cm x 20 cm worden geplaatst, waarbij elke passagier een totale limiet van 1.000 ml heeft.

Het boeken van een grote handbagage begint bij £ 5,99, hoewel de prijzen kunnen variëren. Het selecteren van een stoel ‘Up Front’ of ‘Extra Legroom’, die wordt geleverd met een grote handbagage en Speedy Boarding, begint bij £ 7,99.

Let op het gewicht van uw handbagage en zorg ervoor dat dit binnen de richtlijnen van easyJet valt, aangezien alle handbagage binnen deze limieten moet vallen om extra kosten te voorkomen. Blijf binnen de beperkingen en uw reis met easyJet zal soepel en probleemloos verlopen.

Can You Take a Rucksack and Hand Luggage on EasyJet? Quick Guide - expeditionhopper.com (2)

Rugzak als persoonlijk item

Wanneer u met easyJet vliegt, kunt u naast uw handbagage ook een rugzak meenemen. De rugzak moet voldoen aan de vereiste maatbeperkingen. Zorg ervoor dat deze klein genoeg is om onder de stoel voor u te passen.

Een rugzak van maximaal 45x36x20 cm kwalificeert als een persoonlijk item op EasyJet Aircraft.

Dit omvat items zoals laptoptassen, handtassen en portemonnees. Houd u aan de aangegeven maximale afmetingen om extra kosten te voorkomen.

Zorg ervoor dat uw rugzak comfortabel past bij uw essentiële spullen. Verpak items zoals uw reisdocumenten, portemonnee en elektronische apparaten. Het is het beste om waardevolle spullen tijdens de vlucht bij u te houden.

Houd tijdens het inpakken rekening met de mogelijke noodzaak om toegang te krijgen tot uw bezittingen. Plaats veelgebruikte spullen in gemakkelijk bereikbare compartimenten. Zo voorkom je dat je tijdens de vlucht in je rugzak hoeft te zoeken.

Door deze richtlijnen te volgen, kunt u uw rugzak efficiënt als persoonlijk item gebruiken. Dit zorgt voor een soepelere en aangenamere reiservaring met easyJet.

Afmetingen cabine en persoonlijke items

Wanneer u met EasyJet vliegt,u mag één stuk handbagage meenemenaan boord. Deze handbagage moet voldoen aan de eisen van de luchtvaartmaatschappij wat betreft formaat en gewicht.

Grootte handbagage: De maximale afmetingen voor een handbagage op EasyJet zijn45x36x20 cm(inclusief eventuele handvatten, wielen en riemen). Houd rekening met deze afmetingen bij het kiezen van uw rugzak.

Kleine handbagage: Als uw rugzak kleiner is dan de opgegeven afmetingen, wordt deze beschouwd als een kleine handbagage. Deze tas moet nog onder de stoel voor je passen.

Grote handbagage: Een rugzak die groter is dan de standaardafmetingen kan als een grote handbagage worden beschouwd. Het is echter niet toegestaan ​​als handbagage en het kan zijn dat u deze moet inchecken.

EasyJet welgeen afzonderlijk persoonlijk item toestaanzoals een handtas of laptoptas. Zorg er in plaats daarvan voor dat u uw essentiële spullen in uw rugzak meeneemt.

Om gedoe tijdens het instappen te voorkomen, moet u ervoor zorgen dat uw rugzak voldoet aan de afmetingen van de handbagage en de gewichtslimiet niet overschrijdt. Op deze manier kunt u genieten van een soepele en stressvrije reiservaring met EasyJet.

Toegestane bagage en kosten

Handbagage: EasyJet staat één kleine handbagage per persoon gratis toe. Je tas moet een afmeting hebben van maximaal 45 x 36 x 20 cm (inclusief handvatten en wielen). Het is essentieel om hem onder de stoel voor u op te bergen.

Ruimbagage: Reken op kosten voor ruimbagage, variërend van £ 9,49 tot £ 42,49 voor een koffer tot 23 kg. De kosten voor vooraf geboekte ruimbagage bedragen £ 15 per 3 kg extra gewicht, tot een maximum van 32 kg.

EasyJet brengt ook kosten in rekening voor sportuitrusting: kleine sportartikelen kosten £ 37 per stuk, per vlucht. De kosten voor het afgeven van bagage op de luchthaven zijn als volgt:

  • Gratis voor een kleine handbagage (max. 45×36×20 cm)
  • Vanaf € 5,99 voor een grote handbagage (max. 56×45×25 cm)
  • £ 48 voor ruimbagage tot 23 kg

Houd er rekening mee dat er extra kosten van toepassing kunnen zijn, dus het is raadzaam om de algemene voorwaarden van EasyJet op de officiële website te raadplegen voor meer informatie. Door de bagagevrijstellingen en -kosten te begrijpen, kunt u onverwachte kosten vermijden en genieten van een zorgeloze reis.

Can You Take a Rucksack and Hand Luggage on EasyJet? Quick Guide - expeditionhopper.com (3)

EasyJet Plus-lidmaatschapsvoordelen

Als easyJet Plus-lid kunt u genieten van exclusieve voordelen en voordelen. Voor een jaarlijkse vergoeding geeft het lidmaatschap u toegang tot speciale easyJet Plus Bag-droppings en Fast Track-beveiliging.

Uw toegestane hoeveelheid handbagage neemt toe, waardoor u een grote handbagage aan boord kunt meenemen, afhankelijk van de beschikbare ruimte. De grote handbagage mag niet groter zijn dan 56x45x25 cm, inclusief handvatten of wielen.

Snel instappen is een andere handige functie, waardoor u tijd bespaart op de luchthaven. Bovendien krijgt u inclusief toegewezen zitplaatsen, zodat u de beste plek voor uw comfort kunt kiezen.

Uw toegestane gewicht voor bagage blijft hetzelfde; Het extra gemak van easyJet Plus Bag Drops versnelt echter het incheckproces. Houd er rekening mee dat de lidmaatschapsvoordelen alleen op u van toepassing zijn, zelfs als u met anderen op dezelfde boeking reist.

Om de voordelen met uw gezin te delen, kunt u overwegen om partnerlidmaatschappen tegen een gereduceerd tarief aan te schaffen. Met easyJet Plus ervaart u probleemloos reizen en extra comfort tijdens uw reis.

Het bagagebeleid van Budget Airlines vergelijken

Als u met EasyJet vliegt, kunt u een rugzak als handbagage meenemen als deze voldoet aan de maatbeperkingen van de luchtvaartmaatschappij. Om er zeker van te zijn dat u de best geïnformeerde beslissing neemt, vergelijken we het handbagagebeleid van enkele populaire budgetmaatschappijen.

EasyJetbiedt een royale toegestane hoeveelheid handbagage, zodat u één stuk bagage van maximaal 56 x 45 x 25 cm kunt meenemen, inclusief handvatten en wielen. Houd er rekening mee dat er geen gewichtslimiet geldt, maar dat u hem wel in de bagageruimte moet kunnen tillen.

Ryanairlaat één klein persoonlijk item aan boord toe, zoals een kleine rugzak of handtas, met afmetingen tot 40 x 20 x 25 cm. Als u extra handbagage, zoals een rugzak, wilt meenemen, moet u een prioriteitsticket kopen of een vergoeding betalen voor een grotere tas van 10 kg.

Spirit luchtvaartmaatschappijenbiedt gratis een klein persoonlijk item aan, maar dit moet onder de stoel voor u passen en de afmetingen 45 x 35 x 20 cm niet overschrijden. Voor extra handbagage, zoals een rugzak, moet u extra kosten betalen, afhankelijk van uw boeking.

Zoals u kunt zien, heeft elke budgetmaatschappij zijn eigen specifieke handbagagebeleid. Zorg ervoor dat u de website van de luchtvaartmaatschappij controleert op actuele bagageregels en -tarieven voordat u uw vlucht boekt.

Ruimbagage versus handbagage

Wanneer u met easyJet reist, heeft u twee bagageopties: ruimbagage en handbagage.

Met ruimbagage wordt bedoeld de bagage die u bij het incheckkantoor afgeeft en in het vrachtruim van de vlucht wordt vervoerd. Bij aankomst op de luchthaven van bestemming haalt u de ruimbagage op bij de bagageband.

Cabinebagage is de bagage die u meeneemt aan boord van het vliegtuig. easyJet staat alle klanten toe één kleine handbagage mee te nemen met een maximale afmeting van 45 x 36 x 20 cm (inclusief eventuele handvatten of wielen).

Deze handbagage moet onder de stoel voor u passen. Artikelen als een rugzak, kleine trolley, handtas en laptoptas zijn toegestaan, zolang ze aan de maateisen voldoen.

Er is ook de mogelijkheid om tegen betaling een grote handbagage mee te nemen.De maximaal toegestane afmeting voor een grote handbagage is 56 x 45 x 25 cm.

Tijdens uw vlucht kunt u grote handbagage in de bagageruimte opbergen. Houd er rekening mee dat u mogelijk elektronische apparaten of vloeistoffen uit uw handbagage moet verwijderen voordat u door de beveiliging gaat.

Wat betreft gewichtslimieten en kosten variëren de ruimbagagekosten afhankelijk van het gewicht en wanneer u de toegestane hoeveelheid vooraf boekt. Het maximaal toegestane gewicht voor ruimbagage is 32 kg.

Als u deze verschillen tussen ruimbagage en handbagage onthoudt, kunt u uw reis met easyJet effectiever plannen. Zorg ervoor dat uw bagage voldoet aan de afmetingen- en gewichtslimieten van de luchtvaartmaatschappij om last-minute ongemakken te voorkomen.

Luchthavenbeveiliging en bagageregels

Als u met EasyJet vliegt, is het van essentieel belang dat u op de hoogte bent van de veiligheids- en bagageregels op de luchthaven. Als u zich vertrouwd maakt met deze richtlijnen, zorgt u voor een soepele reiservaring voor zowel u als uw medepassagiers.

Een belangrijk aspect om te overwegen is de maximale grootte van uw handbagage. EasyJet staat één stuk handbagage toe met een maximale afmeting van 56 x 45 x 25 cm. Dit moet ook alle wielen, handvatten of accessoires omvatten die aan uw tas zijn bevestigd.

Naast de handbagage kun je ook een rugzak meenemen. Zorg er echter voor dat u de specifieke voorschriften van de luchtvaartmaatschappij voor het meenemen van extra bagage aan boord goed controleert, aangezien het beleid aan verandering onderhevig kan zijn.

Wat vloeistoffen betreft, wordt de 3-1-1-regel gehandhaafd door de luchthavenbeveiliging. Dit betekent dat elke vloeistof, gel of spuitbus die u bij u draagt, in een container van 100 ml (3,4 ounces) of minder moet zitten. Alle containers moeten in één enkele, doorzichtige, hersluitbare plastic zak van een kwart gallon passen. Elke passagier mag slechts één dergelijke tas meenemen.

Vergeet niet om apparaten die lithium-metaal- of lithium-ionbatterijen bevatten in uw handbagage te stoppen. Andere consumentenapparaten met batterijen mogen zowel in handbagage als in ingecheckte bagage worden vervoerd.

Zorg er ook voor dat u uw schoenen uittrekt bij veiligheidscontroles. Hoewel sommige nieuwe zeefmachines dit misschien niet vereisen, is het dragen van sokken nog steeds een goed idee om mogelijke besmetting te voorkomen.

Door deze regels te volgen en op de hoogte te blijven van eventuele updates of wijzigingen, kunt u efficiënt door de luchthavenbeveiliging navigeren en een plezierige vlucht met EasyJet beleven.

Can You Take a Rucksack and Hand Luggage on EasyJet? Quick Guide - expeditionhopper.com (4)

Slimme bagage en koffers

Slimme bagage is een populair reisaccessoire, met technologie zoals ingebouwde oplaadpoorten en bagagetracking. Wanneer u met EasyJet vliegt, is het belangrijk om rekening te houden met hun bagageregels voor zowel slimme bagage als koffers.

Handbagage:EasyJet staat één kleine handbagage toe (max. grootte van 45 x 36 x 20 cm). Als u een rugzak heeft, zorg er dan voor dat deze aan deze afmetingen voldoet, zodat u deze als handbagage aan boord kunt nemen.

Slimme bagage:Luchtvaartmaatschappijen, waaronder EasyJet, hebben wisselend beleid op het gebied van slimme bagage. Als uw slimme bagage een verwijderbare batterij heeft, mag deze mee aan boord.

Vergeet niet om het batterijformaat te controleren en ervoor te zorgen dat deze voldoet aan de regelgeving. Het toegestane maximum is doorgaans 100 Wh, of tot 160 Wh met goedkeuring van de luchtvaartmaatschappij.

Ingecheckte tassen:EasyJet staat één ingecheckte koffer per passagier toe. Maak uzelf vertrouwd met hun gewichtslimieten (doorgaans 15-32 kg) en houd rekening met het gewicht van uw slimme bagage.

Rugzak en handbagage samen meenemen is mogelijk, zolang je maar binnen de bagageregels van EasyJet blijft. Houd rekening met slimme bagagebeperkingen en -specificaties om probleemloos reizen te garanderen.

Basic Economy-tarief en bagagegrootte

Als u met EasyJet vliegt, zult u op zoek zijn naarbasis economy tariefopties. Om er zeker van te zijn dat u optimaal van deze tarieven profiteert, gaan we de bagagegrootte en -vereisten voor verschillende luchtvaartmaatschappijen bekijken, rekening houdend met hun beperkingen.

VoorZuidwesten, moet u ervoor zorgen dat uw handbagage binnen de afmetingen van 24 bij 16 bij 10 inch past. Persoonlijke spullen, zoals rugzakken, mogen maximaal 16 1/4 bij 13 1/2 bij 8 inch zijn, aangezien ze onder de stoel voor u worden opgeborgen.

JetBluestaat passagiers toe om een ​​handbagage mee te nemen, inclusief een rugzak. De maximale afmetingen voor een JetBlue-handbagage zijn 22 bij 14 bij 9 inch. Bovendien mag uw persoonlijke item niet groter zijn dan 17 bij 13 bij 8 inch.

MetGeest, kunt u een persoonlijk item hebben, zoals een rugzak, met afmetingen die niet groter zijn dan 18 bij 14 bij 8 inch. Houd er rekening mee dat Spirit kosten in rekening brengt voor extra handbagage en ingecheckte tassen.

Houd bij het plannen van uw reis rekening met uw persoonlijke verpakkingsbehoeften en controleer de bagagevereisten voor individuele luchtvaartmaatschappijen. Dit zorgt voor een soepele en gemakkelijke reiservaring terwijl u profiteert van elementaire economy-tarieven.

Veel Gestelde Vragen

Kan ik een rugzak meenemen met mijn handbagage op EasyJet?

Ja, u kunt een rugzak en handbagage meenemen op een EasyJet-vlucht. Bij de meeste luchtvaartmaatschappijen, waaronder EasyJet, mogen passagiers handbagage en een persoonlijk item, zoals een rugzak, laptoptas of handtas, meenemen.

Wat zijn de afmetingen- en gewichtsbeperkingen van EasyJet voor handbagage?

De toegestane handbagage van EasyJet omvat één handbagage met afmetingen tot 56 cm x 45 cm x 25 cm, inclusief handvatten en wielen. Er geldt geen gewichtslimiet voor handbagage, zolang u deze zonder hulp in de bagageruimte kunt tillen.

Zijn er beperkingen voor rugzakken als handbagage bij EasyJet?

Zolang uw rugzak voldoet aan de maat- en gewichtsbeperkingen van EasyJet voor handbagage, zou u deze zonder extra kosten mee moeten kunnen nemen op de vlucht. Zorg ervoor dat u de afmetingen en het gewicht controleert voordat u naar de luchthaven gaat.

Hoeveel kost het inchecken van ruimbagage op EasyJet?

De kosten voor het inchecken van ruimbagage op EasyJet variëren afhankelijk van het gewicht en de grootte van uw bagage, evenals het tijdstip van boeking. Prijzen beginnen vanaf € 6,99 voor een kleine ingecheckte tas van 15 kg, tot € 37,49 voor een grote ingecheckte tas van 32 kg als je online boekt. Houd er rekening mee dat de prijzen hoger kunnen zijn als u op de luchthaven koopt.

Welke vloeistoffen mag ik meenemen in mijn EasyJet handbagage?

U mag vloeistoffen vervoeren in containers van maximaal 100 ml per stuk, verpakt in een enkele, transparante, hersluitbare plastic zak van maximaal 20 cm x 20 cm, met een totale inhoud van niet meer dan 1 liter. Dit omvat items zoals toiletartikelen, cosmetica en drankjes.

Welke items zijn verboden in de handbagage van EasyJet?

Sommige voorwerpen zijn niet toegestaan ​​in uw handbagage, waaronder scherpe voorwerpen, gereedschap, wapens, brandbare voorwerpen en bepaalde sportuitrusting. Het is essentieel om de website van EasyJet te raadplegen of contact op te nemen met de klantenondersteuning voor specifieke details over verboden voorwerpen voordat u op reis gaat.

Kunt u een rugzak en handbagage meenemen op EasyJet? Beknopte handleiding - expeditiehopper.com (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Moshe Kshlerin

Last Updated:

Views: 5364

Rating: 4.7 / 5 (77 voted)

Reviews: 92% of readers found this page helpful

Author information

Name: Moshe Kshlerin

Birthday: 1994-01-25

Address: Suite 609 315 Lupita Unions, Ronnieburgh, MI 62697

Phone: +2424755286529

Job: District Education Designer

Hobby: Yoga, Gunsmithing, Singing, 3D printing, Nordic skating, Soapmaking, Juggling

Introduction: My name is Moshe Kshlerin, I am a gleaming, attractive, outstanding, pleasant, delightful, outstanding, famous person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.