Mag je deodorant meenemen in een vliegtuig? TSA vloeibare regels. (2023)

Wanneer u per vliegtuig reist, is het belangrijk om op de hoogte te zijn van de beperkingen op de artikelen die u in uw handbagage en ingecheckte bagage mag meenemen. Een item dat in je opkomt is deodorant.Mag je deodorant meenemen in een vliegtuig?Lees verder voor de volledige recensie.

Je kunt deodorant meenemen in het vliegtuig, maar er zijn een paar dingen waar je rekening mee moet houden. Ten eerste is het belangrijk op te merken dat er twee soorten deodorant zijn: aerosol en niet-aerosol. Aerosol-deodorant, zoals sprays, is onderworpen aan de 3-1-1-regel van de TSA, waarin staat dat elke passagier een zak met vloeistoffen ter grootte van een liter mag meenemen die 3,4 ounce of minder per item is.

Deodorants die geen spuitbus zijn, zoals roll-on of vaste deodorant, vallen niet onder deze regel en kunnen worden verpakt in uw ruimbagage of handbagage. Een ander ding om in gedachten te houden is het beveiligingsonderzoek op de luchthaven. Deodorant wordt waarschijnlijk gescreend met röntgenstralen en moet in sommige gevallen mogelijk worden onderzocht door een TSA-agent. Als u zich zorgen maakt dat uw deodorant tijdens de veiligheidscontrole in beslag wordt genomen of wordt weggegooid, kunt u deze het beste in uw ruimbagage stoppen.

Inhoud show

Hoeveel deodorant mag ik meenemen in een vliegtuig?

Mag je deodorant meenemen in een vliegtuig? TSA vloeibare regels. (1)

Over het algemeen mag u een zak met vloeistoffen ter grootte van een liter meenemen in uw handbagage en ruimbagage. Deze containers mogen niet meer dan 3,4 ounces of 100 milliliter per item bevatten. Deodorant wordt over het algemeen geleverd in de vorm van een staafje, dat stevig is en als een niet-vloeibaar artikel wordt beschouwd, dus u kunt zoveel als u nodig heeft in uw ingecheckte of handbagage meenemen.

Sommige deodorantspuitbussen kunnen echter worden beschouwd als houders onder druk en bevatten gevaarlijk materiaal. Het is het beste om voor je op reis gaat contact op te nemen met de luchtvaartmaatschappij of TSA over hun specifieke beleid met betrekking tot deodorants in spuitbussen. Het wordt ook aanbevolen om te controleren op specifieke voorschriften van het land van bestemming waar u naartoe reist met betrekking tot welke persoonlijke spullen u het land in mag brengen.

Mag je tandpasta meenemen in een vliegtuig?

Ja, je mag tandpasta meenemen in een vliegtuig, zolang het maar in een bakje van 100 milliliter of minder zit en het in een doorzichtige zak ter grootte van een kwart liter zit, samen met andere vloeistoffen. Deze regel maakt deel uit van de 3-1-1-vloeistoffenregel van de TSA, waarmee passagiers kleine hoeveelheden vloeistoffen in hun handbagage mogen meenemen.

Het is ook vermeldenswaard dat als u internationaal reist, u mogelijk de douanevoorschriften van het specifieke land moet controleren op eventuele aanvullende beperkingen voor vloeistoffen of andere persoonlijke items.

Is het toegestaan ​​om een ​​deodorantspray mee te nemen in je ingecheckte bagage op een vlucht?

De meeste deodorantsprays zijn toegestaan ​​in ingecheckte bagage op vluchten, maar het is een goed idee om voor de zekerheid contact op te nemen met uw specifieke luchtvaartmaatschappij. Sommige luchtvaartmaatschappijen hebben beperkingen op de soorten en hoeveelheden vloeistoffen die in ingecheckte bagage mogen worden meegenomen, dus u kunt dit het beste bij hen navragen voordat u op reis gaat.

Over het algemeen,spuitbussen, zoals die voor deodorant, zijn toegestaan ​​in ingecheckte bagage zolang ze niet zijn geclassificeerd als gevaarlijke stoffen. Sommige deodorantsprays worden ook als gevaarlijke stoffen beschouwd en kunnen niet in een vliegtuig worden vervoerd, zowel in ruimbagage als in handbagage.

Gevaarlijke materialen omvatten voorwerpen die ontvlambaar zijn, onder druk staan ​​of mogelijk explosief zijn, zoals spuitverf en aanstekervloeistof. Daarnaast moet u er ook voor zorgen dat het artikel goed is verpakt en geëtiketteerd om ervoor te zorgen dat het tijdens het transport niet beschadigd raakt. Het is altijd een goed idee om dit bij de luchtvaartmaatschappij en ook bij de TSA-website te controleren, aangezien zij aanvullende informatie en bijgewerkte regels kunnen hebben.

Wordt stick-deodorant als een vloeistof beschouwd?

Stick-deodorant wordt over het algemeen niet als een vloeistof beschouwd door de Transportation Security Administration (TSA) en kan worden verpakt in uw handbagage of ingecheckte bagage. Dit omvat zowel vaste als roll-on vormen van deodorant.

Er zijn echter enkele soorten deodorant die als vloeistoffen of gels worden beschouwd, zoals spraydeodorant en geldeodorant. Deze soorten deodorant zijn onderworpen aan dezelfde regels als andere vloeistoffen en moeten in een doorzichtige zak ter grootte van een liter worden geplaatst, samen met alle andere vloeistoffen die u bij u heeft, en elke passagier mag zo'n tas meenemen in zijn ingecheckte bagage.

Het is altijd een goed idee om contact op te nemen met de TSA of uw luchtvaartmaatschappij voor de meest actuele informatie, aangezien regels en voorschriften kunnen veranderen. Sommige luchtvaartmaatschappijen hebben ook hun eigen beperkingen voor de afmetingen van toiletartikelen die u aan boord mag meenemen, dus u kunt het ook bij hen navragen als u niet zeker bent.

Mag ik deodorantspray meenemen in een vliegtuig?

Mag je deodorant meenemen in een vliegtuig? TSA vloeibare regels. (2)

Deodorantspray wordt door de Transportation Security Administration (TSA) als een vloeistof beschouwd en is daarom onderworpen aan dezelfde beperkingen als andere vloeistoffen als het gaat om het vervoeren ervan in een vliegtuig.

Volgens de TSA-richtlijnen moeten alle vloeistoffen, spuitbussen, gels, crèmes en pasta's die u meeneemt in een vliegtuig zich in containers bevinden met een inhoud van 3,4 ounces (100 milliliter) of minder per item, en al die containers moeten in een doorzichtige plastic zak ter grootte van een kwart gallon worden geplaatst, samen met alle andere vloeistoffen die u bij u heeft. Elke passagier mag zo'n tas meenemen in zijn handbagage.

U kunt deodorantspray in uw ingecheckte bagage meenemen, maar deze moet voldoen aan de beperkingen die zowel door luchtvaartmaatschappijen als TSA zijn gesteld. Sommige luchtvaartmaatschappijen hebben ook hun eigen beperkingen voor de afmetingen van toiletartikelen die u aan boord mag meenemen, dus u kunt het ook bij hen navragen als u niet zeker bent.

Het is altijd een goed idee om de TSA of uw luchtvaartmaatschappij te controleren op de meest actuele informatie en richtlijnen, aangezien regels en voorschriften kunnen veranderen.

Mag je deodorant meenemen in je handbagage in het vliegtuig?

Ja, je mag deodorant meenemen in je handbagage als je met het vliegtuig reist. De Transportation Security Administration (TSA) stelt reizigers in staat om vaste deodorants in containers tot 3,4 ounces of 100 milliliter in hun handbagage mee te nemen. Als uw deodorantcontainer groter is, moet u deze in uw ingecheckte bagage inpakken.

Het is ook vermeldenswaard dat deodorants in spuitbussen ook in handbagage zijn toegestaan, maar ze moeten in een zak ter grootte van een liter met andere vloeistoffen worden geplaatst. Elke passagier mag slechts één koffer ter grootte van een liter in zijn handbagage hebben, dus als je andere vloeistoffen in je handbagage hebt (zoals shampoo, lotion, enz.), moet je ze allemaal samen in de zak van kwart gallon doen.

Het is altijd een goed idee om voor je reis op de website van de TSA te kijken voor de meest actuele informatie over wat je wel en niet mag meenemen in het vliegtuig. Bovendien is het een goed idee om bij luchtvaartmaatschappijen te controleren of er specifieke beperkingen zijn voor de luchtvaartmaatschappijen waarmee u reist.

Is het toegestaan ​​om een ​​full-size deodorant mee te nemen in je ingecheckte bagage op een vlucht?

Doorgaans mag u op een vlucht een grote deodorant meenemen in uw ingecheckte bagage. Het is echter altijd een goed idee om de specifieke richtlijnen van de luchtvaartmaatschappij waarmee u vliegt te controleren, aangezien sommige luchtvaartmaatschappijen mogelijk strengere regels hebben over wat u mag meenemen in uw ingecheckte bagage.

Over het algemeen staat de Transportation Security Administration (TSA) toe dat u deodorant in uw ingecheckte of handbagage meeneemt. Stick-deodorant is meestal prima in elke maat, maar spray-, roll-on- en gel-deodorants zijn beperkt tot reisverpakkingen van 3,4 ounces (100 milliliter) of minder per item. Deze items moeten in een doorzichtige plastic zak worden geplaatst voor inspectie bij de veiligheidscontrole.

Het is ook belangrijk op te merken dat naast de grootte van uw deodorantcontainer, uw bagage ook aan aanvullende veiligheidscontroles kan worden onderworpen. Als uw bagage wordt geselecteerd voor aanvullende screening, kan dit vertragingen veroorzaken, dus het is altijd het beste om vooruit te plannen en dienovereenkomstig in te pakken.

Controleer dus de specifieke regels van de luchtvaartmaatschappij waarmee u reist, maar over het algemeen kunt u bij de meeste deodorant in uw ingecheckte bagage meenemen.

Mag ik een grote deodorant meenemen in mijn handbagage in het vliegtuig?

Mag je deodorant meenemen in een vliegtuig? TSA vloeibare regels. (3)

De Transportation Security Administration (TSA) staat u toe om een ​​full-size deodorant in uw handbagage mee te nemen, maar er zijn enkele beperkingen op het type deodorant en de grootte van de container.

Volgens de TSA-richtlijnen mag je deodorantsticks van elk formaat meenemen in je handbagage. Spray-, roll-on- en gel-deodorants zijn echter beperkt tot reisverpakkingen van 3,4 ounce (100 milliliter) of minder per item. Deze items moeten in een doorzichtige plastic zak worden geplaatst voor inspectie bij de veiligheidscontrole.

Het is altijd een goed idee om de regels dubbel te controleren, aangezien verschillende luchtvaartmaatschappijen verschillende beleidsregels kunnen hebben met betrekking tot vloeistoffen in handbagage. Sommigen vereisen dat alle vloeistoffen, inclusief deodorant, voor inspectie in een doorzichtige zak ter grootte van een liter worden gedaan, zelfs als de deodorant in de vorm van een staafje is, dus vraag uw luchtvaartmaatschappij om specifieke richtlijnen.

Over het algemeen zou een standaard deodorantstick of roll-on deodorant voldoende moeten zijn om in een handbagage te verpakken, maar voor het type Spray of Gel moet u de maximale grootte en de specifieke vereisten van de luchtvaartmaatschappij waarmee u reist controleren.

Hoe moet ik deodorant in mijn bagage meenemen voor een vlucht?

Hier is een stapsgewijze handleiding voor het inpakken van deodorant in uw bagage voor een vlucht:

1. Controleer de maat van je deodorantcontainer. Als het groter is dan 3,4 ounces (100 milliliter), moet u het in uw ingecheckte bagage inpakken.

2. Als uw deodorantcontainer 3,4 ounce of minder is, mag u deze in uw handbagage stoppen.

3. Doe al je vloeistoffen, spuitbussen, gels, crèmes en pasta's, inclusief je deodorant, in een doorzichtige plastic zak ter grootte van een kwart liter.

4. Zorg ervoor dat de tas verzegeld is en plaats deze in een gemakkelijk toegankelijk deel van uw handbagage voor inspectie bij het TSA-controlepunt.

5. Houd er rekening mee dat u niet meer dan één zak met vloeistoffen per passagier kunt meenemen.

6. Als u ervoor kiest om uw ingecheckte bagage in te pakken, zorg er dan voor dat deze goed is afgesloten en goed in uw bagage is verpakt om lekken te voorkomen.

7. Vergeet niet extra deodorant of een deodorantvervanger in te pakken voor het geval deze zoekraakt of in beslag wordt genomen.

Mag je een deodorant in een spuitbus meenemen in een vliegtuig?

Ja, u kunt een deodorant in een spuitbus als handbagage meenemen in het vliegtuig. Spuitbussen moeten echter in een doorzichtige zak ter grootte van een liter worden geplaatst en in uw handbagage worden geplaatst. De Transportation Security Administration (TSA) heeft een lijst met items die zijn toegestaan ​​en verboden in handbagage en ingecheckte tassen, en het is een goed idee om deze lijst te controleren voordat u op reis gaat om er zeker van te zijn dat u op de hoogte bent van eventuele beperkingen.

Hoeveel deodorant mag je meenemen in een vliegtuig?

De hoeveelheid deodorant die u als handbagage in een vliegtuig kunt meenemen, is doorgaans beperkt tot reisverpakkingen met een inhoud van 3,4 ounce (100 milliliter) of minder per stuk. Deze containers moeten in een doorzichtige zak ter grootte van een liter worden geplaatst en in uw handbagage worden geplaatst.

Bovendien moeten spuitbussen zoals deodorantspray in uw ingecheckte bagage worden verpakt. Hoewel dit de algemene richtlijn is voor de Amerikaanse TSA, is het altijd beter om contact op te nemen met de specifieke luchtvaartmaatschappij of luchthaven van waaruit u vliegt, aangezien regels en beperkingen kunnen variëren.

Mag je deodorantstick meenemen in je handbagage op een vlucht?

Mag je deodorant meenemen in een vliegtuig? TSA vloeibare regels. (4)

Je kunt deodorantsticks meenemen in je handbagage op een vlucht. Het is echter belangrijk op te merken dat de Transportation Security Administration (TSA) richtlijnen heeft voor de grootte en hoeveelheid vloeistoffen, gels en spuitbussen die u in uw handbagage mag meenemen.

Deze items moeten zich in containers bevinden die 3,4 ounces (100 milliliter) of minder per item kunnen bevatten, en ze moeten ter inspectie in een doorzichtige zak ter grootte van een kwart gallon worden geplaatst. Als uw deodorantstick groter is dan 3,4 ounce, moet u deze in uw ingecheckte bagage inpakken.

Zijn roll-on deodorants toegestaan ​​in uw ingecheckte bagage op een vlucht?

Ja, roll-on deodorants zijn toegestaan ​​in uw ingecheckte bagage op een vlucht. Het is echter belangrijk om te onthouden dat de items die u in uw ingecheckte bagage meeneemt, onderhevig zijn aan veiligheidscontroles en -inspecties, evenals aan de regels en voorschriften van de luchtvaartmaatschappij. Daarnaast is het een goed idee om je spullen goed in je ingecheckte bagage te verpakken, zodat ze tijdens de vlucht niet beschadigd raken.

Het is ook vermeldenswaard dat de Transportation Security Administration (TSA) geen beperkingen heeft op roll-on deodorants in ingecheckte bagage, maar u moet toch contact opnemen met uw luchtvaartmaatschappij voor hun specifieke beleid.

Het is altijd een goed idee om voor uw vlucht ook de TSA-website te controleren, aangezien deze is bijgewerkt met informatie over eventuele wijzigingen in het beleid en de regelgeving.

Mag je deodorantpoeder meenemen in je handbagage in het vliegtuig?

Ja, u kunt poederdeodorant meenemen in uw handbagage in een vliegtuig, maar het moet de richtlijnen volgen die zijn opgesteld door de Transportation Security Administration (TSA) voor vloeistoffen, gels en spuitbussen.

Poeders in containers met een inhoud van 12 ounce (350 milliliter) of minder per item en die geen tekenen van gebruik vertonen, zijn toegestaan.

Het moet in een doorzichtige plastic zak of container worden geplaatst voor gemakkelijke zichtbaarheid en inspectie.

Het is altijd een goed idee om de TSA-website voor uw vlucht te controleren, aangezien het beleid kan veranderen en verschillende luchtvaartmaatschappijen verschillende regels kunnen hebben.

Is het toegestaan ​​om een ​​gel deodorant mee te nemen in je ingecheckte bagage op een vlucht?

Het is over het algemeen toegestaan ​​om gel-deodorant mee te nemen in uw ingecheckte bagage op een vlucht, maar u moet altijd voor de zekerheid contact opnemen met uw specifieke luchtvaartmaatschappij, aangezien sommige andere beperkingen of regels hebben.

Bovendien, als u een grote hoeveelheid gel-deodorant of andere vloeibare artikelen meeneemt, moeten deze mogelijk in een doorzichtige plastic zak worden geplaatst en apart worden verpakt om te voldoen aan de 3-1-1-regel van de TSA, die stelt dat alle vloeistoffen, spuitbussen, gels, crèmes en pasta's in handbagage in containers van 3,4 ounce of minder moeten zitten en in een enkele doorzichtige zak van een kwart gallon moeten worden geplaatst.

Zijn vaste deodorants toegestaan ​​in je handbagage in een vliegtuig?

Ja, vaste deodorants zijn over het algemeen toegestaan ​​in handbagage in een vliegtuig. Ze vallen niet onder de 3-1-1-regel van de TSA voor vloeistoffen, spuitbussen, gels, crèmes en pasta's, wat betekent dat u een vaste deodorant van elke grootte in uw handbagage kunt meenemen zonder deze in een doorzichtige plastic zak.

Neem echter contact op met uw specifieke luchtvaartmaatschappij, aangezien zij mogelijk andere regels hanteren. En ook kunnen sommige luchtvaartmaatschappijen beperkingen hebben op het aantal producten dat u mag meenemen, afhankelijk van de grootte en duur van uw reis, en misschien wilt u hun webpagina controleren voordat u op reis gaat.

Zijn deodorantdoekjes toegestaan ​​in je handbagage in een vliegtuig?

Of deodorantdoekjes zijn toegestaan ​​in handbagage in een vliegtuig hangt af van de specifieke regels van de luchtvaartmaatschappij en het land waar je naartoe vliegt. Over het algemeen staan ​​de meeste luchtvaartmaatschappijen toe dat u artikelen voor persoonlijke hygiëne, waaronder deodorantdoekjes, in uw handbagage meeneemt.

Het is echter een goed idee om voor uw vlucht contact op te nemen met de luchtvaartmaatschappij om er zeker van te zijn dat er geen beperkingen of speciale vereisten zijn voor het vervoeren van deze items. Bovendien kan het een goed idee zijn om de doekjes in een doorzichtige zak of in een doorzichtige plastic zak te verpakken om ze gemakkelijk te kunnen inspecteren.

Het is de moeite waard om in gedachten te houden dat elk land zijn eigen veiligheids- en douaneregels heeft, dus als je internationaal vliegt, is het beter om de regels van het land van bestemming te controleren.

Mag je deodorant meenemen in een vliegtuig?

Deodorant is toegestaan ​​in zowel handbagage als ingecheckte tassen, maar er zijn een paar dingen die u moet weten voordat u uw deodorant in uw handbagage stopt. Ten eerste is het belangrijk op te merken dat deodorants in spuitbussen, zoals deodorantspray, onderworpen zijn aan de 3-1-1-regel van de TSA. Deze regel stelt dat alle vloeistoffen, gels en spuitbussen zich in containers van niet meer dan 3,4 ounces (100 milliliter) moeten bevinden en in een doorzichtige zak van een kwart liter moeten worden geplaatst.

Als uw deodorant in een spuitbus groter is dan 3,4 ounce, moet deze in uw ingecheckte bagage worden geplaatst. Stick-deodorant daarentegen is niet onderworpen aan de 3-1-1-regel, dus u kunt zoveel meenemen als u wilt in uw handbagage. Het is echter altijd een goed idee om de voorschriften dubbel te controleren en met mate in te pakken, aangezien de TSA nog steeds kan besluiten om uw tas te inspecteren en items te verwijderen die zij als een risico beschouwen.

Het is ook vermeldenswaard dat beveiligingspersoneel goed is opgeleid in hun werk. Ze kunnen een echte deodorant gemakkelijk herkennen aan een verboden item. Ze hebben ook technologie zoals röntgenfoto's en andere hulpmiddelen die ze gebruiken om verdachte items te identificeren en ervoor te zorgen dat alle passagiers veilig zijn.

Kortom, je mag deodorant meenemen in een vliegtuig, maar let wel goed op de maat en het type deodorant en houd je aan de regels en voorschriften van TSA. Het is altijd een goed idee om de website van de TSA te raadplegen voor de meest actuele informatie over welke items zijn toegestaan ​​in handbagage en ingecheckte bagage voordat u op reis gaat.

Zijn natuurlijke deodorants toegestaan ​​in uw ingecheckte bagage op een vlucht?

De meeste luchtvaartmaatschappijen staan ​​natuurlijke deodorants toe in ingecheckte bagage op een vlucht. Het is echter altijd een goed idee om contact op te nemen met de specifieke luchtvaartmaatschappij waarmee u vliegt, aangezien hun beleid kan verschillen. Bovendien is het belangrijk om ervoor te zorgen dat alle vloeistoffen, gels of spuitbussen, inclusief deodorants, zich in containers bevinden met een inhoud van niet meer dan 100 milliliter (3,4 ounces) en in een doorzichtige, hersluitbare plastic zak worden gedaan voor veiligheidscontroles.

Zijn er beperkingen voor het meenemen van deodorant in een vliegtuig?

Mag je deodorant meenemen in een vliegtuig? TSA vloeibare regels. (5)

Deodorant is over het algemeen toegestaan ​​in zowel handbagage als ingecheckte bagage wanneer u met het vliegtuig reist. Er zijn echter enkele beperkingen aan de grootte en het type deodorant dat in een vliegtuig mag worden meegenomen.

De TSA heeft een 3-1-1-regel voor vloeistoffen, spuitbussen, gels, crèmes en pasta's, die ook van toepassing is op deodorants. Deze items moeten in een doorzichtige, plastic, afsluitbare zak worden geplaatst en elke passagier mag een zak ter grootte van een kwart van deze items meenemen in hun handbagage. Elk item moet 3,4 ounces (100 milliliter) of minder per item zijn.

Deodorant in de vorm van een vaste stick wordt als een vaste stof beschouwd en valt daarom niet onder de 3-1-1-vloeistofregel. Als uw deodorant echter groter is dan 3,4 oz, kunt u deze het beste in ruimbagage verpakken.

Het is altijd het beste om voordat u op reis gaat bij de TSA of uw luchtvaartmaatschappij te informeren naar eventuele updates van hun richtlijnen en beperkingen, aangezien regels en voorschriften in de loop van de tijd kunnen veranderen.

Wat zijn de TSA-voorschriften voor het meenemen van deodorant in een vliegtuig?

De TSA heeft specifieke richtlijnen en voorschriften voor het meenemen van deodorant in een vliegtuig. Deodorant, of het nu in stick-, vaste of vloeibare vorm is, wordt beschouwd als een artikel voor persoonlijke verzorging en valt onder de 3-1-1-regel van de TSA voor vloeistoffen.

Volgens de 3-1-1-regel mogen passagiers een zak ter grootte van een liter met vloeistoffen, spuitbussen, gels, crèmes en pasta's, inclusief deodorant, meenemen in hun handbagage. Elk item moet 3,4 ounces (100 milliliter) of minder per item zijn en alle items moeten in een doorzichtige, plastic, afsluitbare zak worden geplaatst.

Deodorant in de vorm van een vaste stick wordt als een vaste stof beschouwd, het is niet onderworpen aan de 3-1-1-vloeistofregel, maar als het groter is dan 3,4 oz, moet het in ingecheckte bagage worden verpakt.

Het is belangrijk op te merken dat alle items, inclusief deodorant, worden geïnspecteerd door TSA. Als een TSA-functionaris vaststelt dat een passagier een item bij zich heeft dat niet voldoet aan de TSA-voorschriften, kan hij de passagier vragen het item weg te gooien of in zijn ingecheckte bagage te plaatsen.

Het is het beste om de website van TSA te raadplegen of contact met hen op te nemen voor updates over hun richtlijnen en voorschriften voor het meenemen van deodorant in een vliegtuig, aangezien deze in de loop van de tijd kunnen veranderen.

Conclusie

Samengevat, u kunt uw deodorant meenemen in een vliegtuig zolang deze zich in een container bevindt die 3,4 gram of kleiner is en geen spuitbus is. Stop het in je handbagage en zorg ervoor dat je het in een doorzichtige plastic tas stopt voor inspectie, of je kunt het in je ingecheckte tas stoppen, ongeacht de grootte.

Als jouwdeodorantgroter is dan 3,4 ounces, kunt u het nog steeds meenemen in uw ruimbagage. Grotere verpakkingen met deodorant, zoals die in hervulbare dispensers, zijn onbeperkt toegestaan ​​in ingecheckte tassen. Ik hoop dat je er nu volledige kennis van hebtMag je deodorant meenemen in een vliegtuig?na het lezen van dit bericht.

FAQs

Mag je deodorant meenemen in een vliegtuig? TSA vloeibare regels.? ›

De voorschriften Set van de TSA stellen dat je deodorant mee mag nemen in een verpakking van 3,4 ounce (100 milliliter) of minder.

Is Deo vloeistof vliegtuig? ›

Een spuitbus deodorant mag mee in de handbagage tot maximaal 100 millimeter per verpakking. Totaal mag er 1 liter aan vloeistoffen mee. Houd er rekening mee dat de douane altijd het laatste woord heeft. In de ruimbagage is het ook toegestaan om deodorant mee te nemen.

Hoeveel ml Deo mag mee in het vliegtuig? ›

Vloeistoffen en gels mag u alleen in uw handbagage meenemen onder de volgende voorwaarden: Vloeistoffen en gels moeten in een verpakking zitten van maximaal 100 milliliter. De verpakte vloeistoffen en gels moeten zitten in een doorzichtig en hersluitbaar plastic zakje. Het zakje mag maximaal 1 liter zijn.

Kan je deo meenemen in het vliegtuig? ›

U mag vloeistoffen, spuitbussen en gels in uw handbagage hebben zolang zij niet meer dan een maximum volume van 100 ml overschrijden per artikel, meegenomen in een hersluitbare, doorzichtige plastic tas van niet meer dan 1 liter capaciteit per passagier.

Is een deodorant stick vloeistof? ›

Deodorant is een vloeistof en zolang het een verpakking onder de 100 ml is mag deze mee. Als spuitbus of als roller, dat maakt niet uit. Helaas is een normale spuitbus deodorant te groot om mee te mogen in de handbagage. Deze moet dus mee in de ruimbagage.

Kan Deo in ruimbagage? ›

Een spuitbus deodorant mag mee in de handbagage tot maximaal 100 millimeter per verpakking. Totaal mag er 1 liter aan vloeistoffen mee. Houd er rekening mee dat de douane altijd het laatste woord heeft. In de ruimbagage is het ook toegestaan om deodorant mee te nemen.

Wat moet je uit je tas halen bij de douane? ›

Plaats niet alleen de spullen uit je zakken, maar álle voorwerpen met metaal op de band. Dus ook je riem, horloge en andere sieraden. En uit voorzorg ook maar vast je schoenen en je jas. Verder moeten ook je laptop en andere elektronica uit de tas worden gehaald.

Wat valt er onder vloeistoffen vliegtuig? ›

Vloeistoffen
 • Water.
 • Frisdrank.
 • Vruchtensappen.
 • Gezichtstonic en -reiniger.
 • Shampoo.
 • Et cetera.

Welke vloeistoffen niet in vliegtuig? ›

Chemische stoffen, gassen en sprays, zoals mace, pepperspray, traangas, zuurspray en sprays om dieren te verjagen, waarmee personen kunnen worden uitgeschakeld of onschadelijk gemaakt. Etc.

Waarom mag je maar 100 ml in het vliegtuig? ›

Ook met flesjes vloeistof in verpakkingen onder de 100 ml kun je grote problemen aan boord veroorzaken. Met de 100 ml regel ben je dus niet per definitie veiliger, dan zonder. Discussie over nut regelsVanaf de invoering in 2006 is er veel discussie geweest over het nut van deze vloeistofregels.

Wat mag wel en wat mag niet in handbagage? ›

Wat mag mee in je handbagage?
 • Vloeistoffen, gels, crèmes en pasta's. ...
 • Medicijnen, dieet- en babyvoeding, eventueel met medische verklaring.
 • Vloeistoffen gekocht na security mits verzegeld en met geldig aankoopbewijs.
 • Kleine vijl, schaar, pincet, max. ...
 • Camera's, tablets en laptops.
 • Kaas en andere soorten voedingswaren.

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Annamae Dooley

Last Updated: 03/08/2023

Views: 5355

Rating: 4.4 / 5 (65 voted)

Reviews: 80% of readers found this page helpful

Author information

Name: Annamae Dooley

Birthday: 2001-07-26

Address: 9687 Tambra Meadow, Bradleyhaven, TN 53219

Phone: +9316045904039

Job: Future Coordinator

Hobby: Archery, Couponing, Poi, Kite flying, Knitting, Rappelling, Baseball

Introduction: My name is Annamae Dooley, I am a witty, quaint, lovely, clever, rich, sparkling, powerful person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.