Mag je krultangen meenemen op een cruiseschip? - Cruiseschipreiziger (2024)

Wil je tijdens je cruisevakantie je haar krullen maar twijfel je of je je krultang of een alternatief mag meenemen?

Zoals u wellicht weet, produceren veel artikelen warmte die niet aan boord van cruiseschepen mogen worden meegenomen, zoals koffiezetapparaten, kookplaten enkledingstomers.

De uitzondering op deze regel bij alle grote cruisemaatschappijen zijn haarverzorgingsproducten zoals krultangen of krultangen, zoals ze soms worden genoemd.

Mag je krultangen meenemen op een cruiseschip? - Cruiseschipreiziger (1)

Krultangen zijn toegestaan ​​op alle grote cruiselijnen en worden bij uitzondering vaak direct vermeld in de lijsten met verboden voorwerpen.

Dit omvat zowel elektrische als draadloze butaankrultangen.

Ik ben er vrij zeker van dat als krultangen zouden worden verboden, de cruisemaatschappijen een aantal klanten zouden verliezen aan landvakanties. Ze zijn eencruise essentieelitem voor veel passagiers die er graag op hun best uitzien.

Mag ik een krultang meenemen in mijn handbagage?

Je kunt je krultang meenemen in je handbagage. Dit geldt zowel voor het inschepen op uw cruise als ook in het vliegtuig als u een vlucht naar de haven moet nemen.

Mag ik krultangen meenemen in ingecheckte bagage?

U kunt krultangen meenemen op een cruise via uw ingecheckte bagage.

Als u echter naar een haven vliegt, is het vermeldenswaard dat u voor vluchten geen krultangen op uw ingecheckte bagage kunt hebben.

Mag je krultangen meenemen op een cruiseschip? - Cruiseschipreiziger (2)

Welke cruiselijnen staan ​​krultangen toe

Bij alle grote cruisemaatschappijen is het toegestaan ​​om krultangen mee aan boord te nemen.

  • Carnavalscruise
  • Celebrity-cruises
  • Disney Cruises
  • Holland Amerika
  • MSC Cruises
  • Noorse cruiselijn
  • Prinses Cruises
  • Koninklijke Caribische cruises
  • Viking-cruises
  • maagdelijke reizen

Mag je krultangen meenemen op Carnival Cruise?

Carnival Cruise vermeldt specifiek, naast andere verzorgingsapparaten, dat ze krultangen toestaan ​​in hun lijst met uitzonderingen wanneer ze met de nodige voorzichtigheid worden gebruikt.

Ze waarschuwen ook dat:

als wordt vastgesteld dat dergelijke apparaten een gevaar vormen, worden ze verwijderd en teruggegeven op de laatste dag van de cruise voorafgaand aan het ontschepen

Voor meer informatie over hut- en badkamervoorzieningen, ziehier.

Kun je krultangen meenemen op Royal CaribbeaNCruisen?

Ja, je kunt je krultangen meenemen aan boord van een cruiseschip van Royal Caribbean, en dat hebben ze uitdrukkelijk vermeld in antwoord op die directe vraaghier:

Mag je krultangen meenemen op Celebrity Cruise?

Celebrity Cruises vermeldt specifiek dat u krultangen kunt meenemen in hun lijst met verboden artikelen.

Ze vermelden verschillende verwarmingsitems die warmte genereren en die niet aan boord kunnen worden genomen omdat ze als gevaren worden beschouwd, maar vermelden uitdrukkelijk:

De enige uitzondering op dit beleid zijn krultangen en stijltangen.

De enige uitzondering op dit beleid zijn krultangen en stijltangen.

Celebrity-cruise

U kunt de volledige lijst zienhieronder welke artikelen verboden zijn.

Mag je krultangen meenemen op Disney Cruise?

Wanneer rechtstreeks de vraag wordt gesteld: "Zijn strijkijzers en krultangen toegestaan ​​op Disney-cruiseschepen", bevestigt Disneyhierdat u krultangen in uw passagiershut kunt gebruiken, samen met een herinnering om ze los te koppelen wanneer u klaar bent met het gebruik ervan.

Mag je krultangen meenemen op Norwegian Cruise?

Norwegian Cruise zegt dat je krultangen aan boord kunt meenemen, maar in sommige gevallen heb je misschien een converter nodig.

Krultangen en haardrogers zijn toegestaan ​​en hebben mogelijk een converter nodig.

Noorse cruise

Zie de volledige tekst bovenaan de lijst met verboden itemshier.

Zijn krultangen toegestaan ​​op Viking Cruise?

Als voorbeeld van een cruisemaatschappij die ook veel riviercruises aanbiedt, hebben we opgezocht of Vikingcruises krultangen aan boord toestaan.

U zult blij zijn te weten dat ze als toegestaan ​​item helemaal onderaan de lijst worden vermeldbladzijde.

Mag ik krultangen meenemen op Virgin Voyages?

Virgin Voyages noemen niet specifiek krultangen, maar als antwoord op de vraag "Mag ik elektrische apparaten meenemen, d.w.z. föhn, stijltang, strijkijzer?" zij stellen: “

“Kleerstrijkijzers zijn een no go aan boord, maarals u een stijltang voor uw haar moet meenemen, dat is geen probleem."

maagdelijke reizen

Dus we kunnen alleen maar aannemen dat krultangen er ook bij horen.

De vraag was een van de vele antwoorden op hunhelp pagina.

Mag je krultangen meenemen op een cruiseschip? - Cruiseschipreiziger (3)

Hoe u uw krultangen inpakt voor uw cruise

Zorg ervoor dat je wacht tot je krultang is afgekoeld voordat je hem inpakt.

Als je ze inpakt, zorg er dan voor dat ze niet per ongeluk kunnen worden geactiveerd. Verpak ze bij voorkeur in een daarvoor bestemde krultangetui.

Als je Butaan-snoerloze strijkijzers hebt, plaats dan een veiligheidsdeksel over de verwarmingselementen.

Je zou een ruimte in je hoofdkoffer moeten vinden om je krultangen in te pakken. Als je veel haarproducten hebt, mag dat

Mag je een krultang meenemen in een vliegtuig?

Als u naar de haven vliegt om aan uw cruise te beginnen, vraagt ​​u zich misschien af ​​of u uw krultang in uw handbagage mag meenemen of dat deze in uw ruimbagage moet.

Elektrische, op batterijen en gas werkende krultangen zijn toegestaan ​​in handbagage als u een vliegtuig neemt voor een deel van uw reis.

Butaankrultangen zijn niet toegestaan ​​in ingecheckte bagage, maar kunnen wel in uw handbagage worden verpakt (TSA). Houd er echter rekening mee dat u slechts één item op gas in uw koffer mag meenemen, dus als u andere accessoires op gas hebt, moet u deze thuis laten of een reisgenoot vragen of zij deze voor u willen meenemen.

U mag geen reservegaspatronen meenemen in het vliegtuig.

Mag je krultangen meenemen op een cruiseschip? - Cruiseschipreiziger (4)

Werken uw krultangen op een cruise?

Je vraagt ​​je misschien af ​​of je krultangen wel werken als je eenmaal op het cruiseschip bent. Het goede nieuws is dat de meeste cruiseschepen 110-volt stopcontacten in de passagiershutten hebben, hetzelfde voltage als wat in de Verenigde Staten wordt gebruikt.

Dit betekent dat je je krultangen kunt gebruiken zonder dat je een spanningsomvormer nodig hebt.

Sommige passagiers hebben echter gemeld dat hun krultangen soms niet werkten tijdens sommige reizen en dan weer prima werkten wanneer ze thuis waren, hoewel het niet duidelijk is waarom dit zo is als de meeste anderen dat wel hebben gedaan.

Het zou de uitlaatklep kunnen zijn. Soms zijn ze behoorlijk oud en houden ze de stekker niet stevig genoeg vast. Probeer indien mogelijk de stekker omhoog te houden en kijk of dat helpt.

Soms geven de stopcontacten op een cruise simpelweg niet genoeg stroom om de krultangen voldoende te verwarmen. Hoewel dit geen gebruikelijke ervaring is, gebeurt het voor sommigen.

Beste krultangen voor een cruise

De beste krultangen voor een cruiseschip moeten een automatische uitschakelfunctie hebben die ze na een bepaalde tijd automatisch uitschakelt als ze ooit aan blijven staan.

Hoewel dit niet vaak voorkomt, hebben sommige mensen problemen met het feit dat hun krultangen niet zo veel opwarmen, en dit is waarschijnlijker bij krultangen met een hoger wattage. Sommige passagiers nemen exemplaren met een laag wattage en vinden dat ze beter werken.

Misschien wilt u een reiskrultang overwegen die kleiner en compacter is. Deze kunnen goed zijn als u beperkte ruimte in uw bagage heeft. Er zijn ook enkele combo-krultangen en stijltangen op de markt als je normaal gesproken beide zou nemen.

Mag je krultangen meenemen op een cruiseschip? - Cruiseschipreiziger (5)

Worden uw krultangen in beslag genomen?

Uw krultangen worden niet uit uw bagage geconfisqueerd, aangezien ze zijn toegestaan ​​op alle grote cruiselijnen.

Er zijn meldingen dat krultangen in beslag worden genomen als ze zijn achtergelaten in een ruimte die brandgevaarlijk is.

Dus als je je krultangen in je kamer gebruikt, schakel ze dan uit voordat je de kamer verlaat en laat ze niet aangesloten achter.

Bieden cruisemaatschappijen krultangen aan?

Cruisemaatschappijen bieden geen krultangen aan passagiers op een van de hoofdcruiselijnen.

We hebben contact opgenomen met Royal Caribbean, Carnival en Princess Cruises, en zij bieden deze in geen enkele vorm aan.

Wat als u uw krultangen vergeet?

Als u uw krultang vergeet en uw haar wilt krullen tijdens uw cruise, zijn er enkele alternatieve opties beschikbaar.

Je zou kunnen proberen krultangen aan boord van de scheepswinkels te kopen, hoewel we ze tot nu toe nog nooit te koop hebben gezien. Zo ja, laat ons dan weten op welk schip.

Als het schip in een haven ligt, kun je er misschien een paar kopen. Zorg ervoor dat ze, afhankelijk van waar u reist, werken met de stopcontacten in de passagiershutten. Dit is echter niet ideaal, omdat u tijd zult verspillen aan uw reis.

Krullend haar zonder krulspelden?

Als je je krultang vergeet of als ze om wat voor reden dan ook niet werken, zijn er tal van andere manieren waarop je je haar kunt krullen, dus wanhoop niet.

Ten eerste kun je op YouTube kijken voor veel variaties op manieren om haar te krullen, ook als je ze gebruiktstijltangenof strijkijzers. Ik wilde er een plaatsen, maar er waren er veel te veel om uit te kiezen.

Andere methoden zijn vlechten, draaien, sokken in het haar binden om in te slapen (dochters gebruiken deze), rollers en nog veel meer.

Als laatste redmiddel kun je vrienden maken met passagiers met krullend haar en vragen of je hun krultang mag lenen 🙂

Zet je krultangen altijd uit

Denk er in het belang van de veiligheid altijd aan om uw krultangen uit te zetten. Als u ze aan laat, zou dit een potentieel veiligheidsrisico vormen voor het hele schip en iedereen in de kamer die per ongeluk in contact zou kunnen komen in de passagiershut, wat waarschijnlijker is gezien de doorgaans kleinere woonruimten dan wanneer u thuis bent. Dit is vooral belangrijk als er jonge kinderen in de buurt zijn.

Tips voor het gebruik van uw krultangen op een cruiseschip

VerlengingSnoer: Overweeg om een ​​stekkerdoos (verlengsnoer) of adapter met meerdere stekkers (indien toegestaan) mee te nemen. U weet pas als u in uw passagiershut bent hoe dicht ze bij de plek zijn waar u uw haar wilt krullen. U kunt ook beperkt zijn tot één stopcontact en andere gasten in uw kamer hebben die er tegelijkertijd gebruik van willen maken.

Reisspiegel:Het kan altijd handig zijn om een ​​extra reisspiegel te hebben voor het geval er problemen zijn met het bereiken van de cabinespiegel of het strijden om ruimte met andere gasten in uw kamer.

Haarlak:Zorg ervoor dat u uw favoriete haarspray meeneemt, aangezien u misschien niet dezelfde merken aan boord kunt vinden, en sommige hittebeschermende sprays kunnen belangrijk zijn voor de gezondheid en het uiterlijk van uw haar.

Krulcrème of Mousse:Afhankelijk van de stijl die je wilt bereiken, wil je misschien wat krulcrème of mousse meenemen, omdat deze je haar extra stevigheid kunnen geven.

Haarspelden:Deze kunnen handig zijn om je haar tijdens het krullen in secties te verdelen

Sta extra tijd toe:Als je lang haar hebt, kan het aan boord langer duren om te krullen dan thuis vanwege een mogelijk lager vermogen, dus wees voorbereid en geef jezelf voldoende tijd.

Verdeler:Als u ruimte heeft in uw verpakking en ahaardroger, overweeg dan om een ​​diffuser te nemen. Dit zal helpen om kroezen te verminderen en je krullen intact te houden.

gerelateerde berichten

  • Kun je een fan meenemen op een cruise?

Conclusie

Op een cruiseschip mag je krultangen meenemen, een van de weinige uitzonderingen op de regel over items die warmte produceren.

Zorg ervoor dat u ze veilig gebruikt, want ze vormen een potentieel gevaar voor iedereen als ze worden achtergelaten.

Als je ervaring hebt met het meenemen van krultangen op een cruiseschip, aarzel dan niet om dit in de reacties te delen.

Mag je krultangen meenemen op een cruiseschip? - Cruiseschipreiziger (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Mrs. Angelic Larkin

Last Updated:

Views: 5519

Rating: 4.7 / 5 (67 voted)

Reviews: 82% of readers found this page helpful

Author information

Name: Mrs. Angelic Larkin

Birthday: 1992-06-28

Address: Apt. 413 8275 Mueller Overpass, South Magnolia, IA 99527-6023

Phone: +6824704719725

Job: District Real-Estate Facilitator

Hobby: Letterboxing, Vacation, Poi, Homebrewing, Mountain biking, Slacklining, Cabaret

Introduction: My name is Mrs. Angelic Larkin, I am a cute, charming, funny, determined, inexpensive, joyous, cheerful person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.