Mag je make-up meenemen in een vliegtuig? TSA-regelgeving (2023)

Als je van make-up houdt, weet je hoe belangrijk het is om je favoriete producten altijd bij je te hebben. Maar als het gaat om reizen met het vliegtuig, vraag je je misschien af ​​ofkun je je make-up meenemen in een vliegtuig. In deze blogpost zal ik onderzoeken of je je make-up mee kunt nemen in het vliegtuig of niet.

Make-up mag je meenemen in het vliegtuig. Er zijn echter enkele beperkingen en richtlijnen die u moet volgen. De meeste soorten make-up, waaronder lippenstift, foundation en mascara, zijn toegestaan ​​in je handbagage en ingecheckte tassen. Make-upproducten in spuitbussen, zoals haarlak en mousse, zijn echter onderhevig aan dezelfde beperkingen als andere spuitbussen en zijn over het algemeen alleen toegestaan ​​in uw ingecheckte bagage.

Verpak je make-up indien mogelijk in je handbagage in plaats van in je ingecheckte tas. Dit helpt je make-up te beschermen tegen de ruwe behandeling die ingecheckte tassen soms krijgen. Bewaar je make-up indien mogelijk in de originele verpakking. Dit helpt morsen of lekken te voorkomen en maakt het gemakkelijker om de inhoud van uw tas te identificeren als deze wordt geïnspecteerd door de beveiliging.

Inhoud show

Welke make-up telt als vloeistof in een vliegtuig?

Mag je make-up meenemen in een vliegtuig? TSA-regelgeving (1)

In het vliegtuig gelden voor vloeibare make-up zoals foundation, primer, serum en moisturizer dezelfde beperkingen als voor andere vloeistoffen in uw handbagage en ingecheckte bagage. Deze beperkingen zijn van kracht om de veiligheid van passagiers en bemanning te waarborgen en worden gereguleerd door de Transportation Security Administration (TSA) in de Verenigde Staten.

Volgens de TSA moeten alle vloeistoffen, gels, crèmes en spuitbussen in containers van 3,4 ounces (100 milliliter) of kleiner worden geplaatst en ter inspectie in een doorzichtige plastic zak ter grootte van een kwart gallon worden geplaatst. Dit omvat make-up en andere items zoals shampoo, conditioner, lotion en haargel. Elke passagier mag één zak ter grootte van een kwart per stuk meenemen, en alle voorwerpen moeten in de zak passen en goed kunnen sluiten.

Het is belangrijk op te merken dat deze beperkingen van toepassing zijn op alle vloeistoffen, gels, crèmes en spuitbussen, ongeacht hun doel of gebruik. Dit betekent dat vloeibare make-up ook in een plastic zak van een liter moet worden gedaan en moet voldoen aan de limiet van 3,4 ounce (100 milliliter).

Als u met grotere containers met vloeibare make-up reist, moet u deze in uw ingecheckte bagage inpakken. Het is een goed idee om de regels en voorschriften van de TSA dubbel te controleren voordat u inpakt voor uw reis, om er zeker van te zijn dat u aan de regels voldoet en om vertragingen of problemen op de luchthaven te voorkomen.

Mag ik make-up meenemen in mijn ingecheckte bagage in een vliegtuig?

Jij kan brengenmake-up voor uw ingecheckte bagagewanneer u met het vliegtuig reist. Het is echter belangrijk om op de hoogte te zijn van eventuele voorschriften of beperkingen die van toepassing kunnen zijn. De Transportation Security Administration (TSA) heeft specifieke richtlijnen voor wat wel en niet mag worden meegenomen in handbagage en ingecheckte bagage.

De meeste cosmetica en artikelen voor persoonlijke verzorging zijn toegestaan ​​in zowel handbagage als ingecheckte tassen, maar er zijn enkele uitzonderingen. Vloeistoffen, gels, spuitbussen en crèmes die groter zijn dan 3,4 ounces (100 milliliter) zijn niet toegestaan ​​in handbagage en moeten in ingecheckte tassen worden geplaatst.

Dit omvat producten zoals foundations, moisturizers en shampoos. Deze artikelen worden extra gescreend, dus het is een goed idee om ze in een doorzichtige zak ter grootte van een kwart liter te verpakken en deze voor inspectie in een gemakkelijk toegankelijk deel van uw bagage te plaatsen. Het is ook een goed idee om bij de luchtvaartmaatschappij waarmee u reist na te gaan of zij aanvullende beperkingen of vereisten hebben voor het meenemen van make-up in uw ingecheckte bagage.

Over het algemeen is het een goed idee om breekbare of waardevolle voorwerpen, zoals make-up, in uw handbagage te verpakken om ervoor te zorgen dat ze tijdens het hanteren niet beschadigd raken. Als u echter een grote hoeveelheid make-up of andere items moet meenemen die mogelijk niet in de handbagage mogen, kunt u deze in uw ruimbagage stoppen. Zorg ervoor dat u de richtlijnen van de TSA en eventuele aanvullende vereisten van de luchtvaartmaatschappij volgt.

Mag je vloeibare make-up meenemen in het vliegtuig?

Ja, je mag vloeibare make-up meenemen in een vliegtuig, zolang het maar in een bakje zit met een inhoud van 3,4 ounce (100 milliliter) of minder per item, en alle items passen comfortabel in een doorzichtige plastic, afsluitbare zak ter grootte van een kwart liter. Dit geldt voor alle vloeistoffen, spuitbussen, gels, crèmes en pasta's die u meeneemt in uw handbagage en ingecheckte bagage.

U moet de zak ter grootte van een kwart in een doorzichtige, plastic, afsluitbare zak plaatsen voor inspectie. De zak mag niet helemaal vol zijn en moet kunnen worden gesloten zonder dat de voorwerpen erin worden geplet.

Als u vloeibare make-up in uw ingecheckte bagage meeneemt, hoeft u deze niet in een zak ter grootte van een liter te doen. Het wordt echter nog steeds aanbevolen om de vloeibare make-up in een lekvrije container te plaatsen om ongelukken of morsen tijdens uw vlucht te voorkomen.

Het is belangrijk op te merken dat hoewel u vloeibare make-up mee mag nemen in een vliegtuig, u mogelijk wordt gevraagd deze uit uw handbagage te halen voor inspectie door beveiligingspersoneel. Het is altijd een goed idee om uw vloeibare make-up op een handige en gemakkelijk toegankelijke plaats in uw handbagage te verpakken om het inspectieproces te vergemakkelijken.

Mag ik make-up meenemen in mijn tas in het vliegtuig?

Make-up mag je meenemen in je handbagage als je met het vliegtuig reist. Met de TSA (Transportation Security Administration) mag u vloeistoffen, spuitbussen, gels, crèmes en pasta's meenemen in uw handbagage en ingecheckte tassen zolang ze voldoen aan de 3-1-1-regel.

Dit betekent dat de items in containers moeten zitten die 3,4 ounces (100 milliliter) of kleiner zijn, en al deze containers moeten in een enkele, doorzichtige plastic, afsluitbare zak van een kwart gallon worden geplaatst. Elke passagier mag één stuk bagage ter grootte van een kwart liter per stuk meenemen en deze tas moet ter inspectie in een handbagage of ingecheckte tas worden geplaatst.

Make-up, inclusief lippenstift, foundation en oogmake-up, telt als een vloeistof en moet volgens de 3-1-1-regel in een zak ter grootte van een liter worden gedaan. Het is ook een goed idee om de website van de TSA te controleren op updates of wijzigingen in de regels en voorschriften, aangezien deze kunnen variëren afhankelijk van actuele gebeurtenissen en beveiligingsproblemen.

Mag je lippenstift meenemen in een vliegtuig?

Mag je make-up meenemen in een vliegtuig? TSA-regelgeving (2)

Ja, je mag lippenstift meenemen in het vliegtuig. Lippenstift wordt beschouwd als een vloeistof, gel of aerosol en valt onder de 3-1-1-regel van de TSA. Dit betekent dat je lippenstift in je handbagage en ingecheckte tassen mag meenemen, maar het moet in een container zitten die 3,4 ounces (100 milliliter) of minder kan bevatten, en alle containers moeten in een enkele, doorzichtige plastic zak van een kwart gallon worden geplaatst , zak met ritssluiting. Deze tas kan dan in uw handbagage of ingecheckte tas worden geplaatst.

Het is belangrijk op te merken dat de TSA het recht heeft om elk item in uw bagage te inspecteren, inclusief make-up en cosmetica. Als je vragen hebt over wat je wel en niet mag meenemen in een vliegtuig, kun je de website van de TSA raadplegen of hun klantenservice bellen.

Hoe make-up in te pakken voor een vlucht

Hier zijn enkele tips voor het inpakken van make-up voor een vlucht:

1.Volg de 3-1-1-regel van de TSA: Zorg ervoor dat alle vloeibare, gel- of aërosol-make-upartikelen zich in containers bevinden die 3,4 ounces (100 milliliter) of minder bevatten en dat al deze containers in een enkele, doorzichtige plastic zak met ritssluiting van een liter worden geplaatst. Deze tas moet in uw handbagage of ingecheckte tas worden geplaatst.

2.Houd je make-up georganiseerd: Overweeg om een ​​make-uptasje of een kleine organizer te gebruiken om je make-up georganiseerd en gemakkelijk toegankelijk te houden tijdens de vlucht.

3.Stop je make-up in je handbagage: Indien mogelijk is het een goed idee om je make-up in je handbagage te stoppen in plaats van in je ingecheckte bagage. Hierdoor heb je gemakkelijk toegang tot je make-up als je ingecheckte tas vertraging oploopt of kwijtraakt.

4.Overweeg reisversies van uw favoriete producten: Veel make-upmerken bieden reisversies van hun producten aan, wat handig kan zijn om mee te nemen in uw bagage.

5.Vergeet niet je make-upborstels in te pakken: Zorg ervoor dat u eventuele make-upborstels of ander gereedschap dat u nodig heeft in uw handbagage of ingecheckte tas stopt.

6.Houd u aan eventuele aanvullende regels of voorschriften: Als u internationaal reist, houd dan rekening met aanvullende regels of voorschriften met betrekking tot wat u het land mag binnenbrengen.

Mag ik vloeibare make-up meenemen in de handbagage?

Ja, je mag over het algemeen vloeibare make-up meenemen in je handbagage als je per vliegtuig reist. Er gelden echter enkele beperkingen voor de hoeveelheid vloeistoffen, spuitbussen, gels, crèmes en pasta's die u in uw handbagage en ingecheckte tassen mag meenemen.

De TSA (Transportation Security Administration) heeft de "3-1-1"-vloeistoffenregel voor handbagage geïmplementeerd, waarin staat dat u vloeistoffen, spuitbussen, gels, crèmes en pasta's in uw handbagage mag meenemen zolang ze zitten in containers die 3,4 ounces (100 milliliter) of minder per item bevatten, en al deze items moeten in een enkele doorzichtige plastic, afsluitbare zak van een kwart gallon worden geplaatst. Deze tas moet voor inspectie op een zichtbare plaats in uw handbagage worden geplaatst.

Make-up valt meestal onder de categorie vloeistoffen, spuitbussen, gels, crèmes en pasta's, dus het is onderworpen aan de 3-1-1-regel. Dit betekent dat u make-up in uw handbagage kunt meenemen, zolang deze zich in een container bevindt die 3,4 ounces (100 milliliter) of minder per item kan bevatten, en al uw make-upitems moeten in een enkele, quart-sized , doorzichtige plastic, afsluitbare zak.

Het is vermeldenswaard dat er enkele uitzonderingen zijn op de 3-1-1-regel, waaronder medicijnen, babyvoeding en moedermelk, die in grotere hoeveelheden kunnen worden meegebracht en niet in de doorzichtige plastic zak ter grootte van een kwart liter hoeven te worden gedaan. Deze items kunnen echter nog aan een aanvullende screening worden onderworpen.

Beschouwt TSA mascara als een vloeistof?

Ja, TSA (Transportation Security Administration) beschouwt mascara als een vloeistof en als zodanig is het onderworpen aan de TSA-beperkingen voor vloeistof, aerosol en gel (LAG). Dit betekent dat als je mascara mee wilt nemen in een vliegtuig, deze in een doorzichtige, plastic, afsluitbare zak ter grootte van een liter moet worden gedaan, samen met alle andere vloeistoffen, spuitbussen of gels die je meeneemt.

Elke passagier mag een zak met LAG's ter grootte van een kwart in zijn handbagage en ingecheckte bagage meenemen, en alle items in de tas moeten in containers worden geplaatst die 3,4 ounces (100 milliliter) of minder per stuk kunnen bevatten. De tas moet in een doorzichtige, plastic, afsluitbare tas worden geplaatst en op een plaats worden geplaatst die gemakkelijk toegankelijk is voor TSA-agenten, zoals in een handbagage of in een ingecheckte tas.

Mag je een make-up remover meenemen in het vliegtuig?

Make-up remover mag je meenemen in het vliegtuig. Make-up remover wordt beschouwd als een vloeistof en is onderhevig aan dezelfde beperkingen als andere vloeistoffen, spuitbussen en gels in uw handbagage en ingecheckte tassen.

Volgens de Transportation Security Administration (TSA) moeten alle vloeistoffen, spuitbussen en gels in uw handbagage en ingecheckte tassen worden geplaatst in containers van 3,4 ounces (100 milliliter) of kleiner en worden geplaatst in een enkele, quart-sized, doorzichtige plastic zak met ritssluiting. Deze tas moet in een aparte, doorzichtige plastic tas worden geplaatst en op een zichtbare plaats in uw handbagage worden geplaatst voor inspectie.

Als u met grotere verpakkingen make-upremover reist, moet u deze in uw ingecheckte bagage meenemen.

Het is altijd een goed idee om de website van de TSA te raadplegen voor de meest actuele informatie over wat u wel en niet mee kunt nemen in een vliegtuig.

Mag je make-updoekjes meenemen in het vliegtuig?

Ja, je mag make-updoekjes meenemen in het vliegtuig, maar daarvoor gelden dezelfde beperkingen als voor andere vloeistoffen, spuitbussen en gels in je handbagage en ingecheckte tassen.

Volgens de Transportation Security Administration (TSA) moeten alle vloeistoffen, spuitbussen en gels in uw handbagage en ingecheckte tassen worden geplaatst in containers van 3,4 ounces (100 milliliter) of kleiner en worden geplaatst in een enkele, quart-sized, doorzichtige plastic zak met ritssluiting.

Deze tas moet in een aparte, doorzichtige plastic tas worden geplaatst en op een zichtbare plaats in uw handbagage worden geplaatst voor inspectie. Als u reist met make-updoekjes die groter zijn dan 3,4 ounces (100 milliliter), moet u deze in uw ingecheckte bagage inpakken.

Mag je wimperkrullers meenemen in het vliegtuig?

Ja, je mag een wimperkruller meenemen in het vliegtuig. Wimperkrullers worden beschouwd als artikelen voor persoonlijke verzorging en zijn toegestaan ​​in uw handbagage en ingecheckte tassen. Er zijn geen specifieke beperkingen voor wimperkrullers, dus u kunt ze zonder speciale overwegingen in uw handbagage of ruimbagage stoppen.

Het is altijd een goed idee om de website van de Transportation Security Administration (TSA) te raadplegen voor de meest actuele informatie over wat u wel en niet mee kunt nemen in een vliegtuig. De TSA-website heeft een lijst met items die zijn toegestaan ​​in uw handbagage en ingecheckte tassen, evenals een lijst met items die verboden zijn.

Mag je poedermake-up meenemen in een vliegtuig?

Mag je make-up meenemen in een vliegtuig? TSA-regelgeving (3)

Poedermake-up, inclusief los poeder, geperst poeder en oogschaduw, wordt over het algemeen niet beschouwd als een vloeistof, spuitbus, gel, crème of pasta, dus het is niet onderworpen aan de limiet van 3,4 ounce. Het is echter nog steeds een goed idee om poedermake-up in een container te bewaren die stevig genoeg is om morsen en lekken te voorkomen en om deze zorgvuldig in te pakken om te voorkomen dat er een zooitje in je tas ontstaat.

Je mag poedermake-up meenemen in het vliegtuig. Het is echter belangrijk op te merken dat alle vloeistoffen, spuitbussen, gels, crèmes en lotions die u meeneemt in uw handbagage of ingecheckte bagage, in containers van 3,4 ounces (100 milliliter) of kleiner moeten worden geplaatst. Deze items moeten ook in een doorzichtige, afsluitbare plastic zak worden gedaan die niet groter is dan 1 liter.

U mag één zak ter grootte van een kwart liter per persoon meenemen en de zak moet voor inspectie in een doorzichtige, afsluitbare plastic zak worden gedaan. Het is ook vermeldenswaard dat er aanvullende beperkingen kunnen gelden voor de soorten make-up die u in een vliegtuig mag meenemen, afhankelijk van uw bestemming en de specifieke veiligheidsmaatregelen die van kracht zijn op uw vertrek- en aankomstluchthavens.

Sommige landen hebben hun eigen beperkingen op de soorten en hoeveelheden make-up die het land mogen worden binnengebracht. Als u vragen heeft over specifieke beperkingen of voorschriften, dient u contact op te nemen met de TSA of de ambassade of het consulaat van uw land van bestemming.

Kun je oogschaduwpaletten meenemen in een vliegtuig?

Ja, u kunt oogschaduwpaletten meenemen in het vliegtuig als onderdeel van uw handbagage of ingecheckte bagage. Er zijn geen specifieke beperkingen voor het meenemen van make-up of cosmetica in een vliegtuig, zolang ze in redelijke hoeveelheden voor persoonlijk gebruik zijn en geen veiligheidsrisico vormen.

Houd er rekening mee dat alle vloeistoffen, spuitbussen en gels in containers van 3,4 ounces (100 milliliter) of minder moeten worden geplaatst en in een enkele, doorzichtige zak ter grootte van een liter moeten worden geplaatst voor inspectie. Dit omvat oogschaduwpaletten en andere make-upproducten die vloeistoffen, spuitbussen of gels zijn.

Het is altijd een goed idee om de regels en voorschriften van de luchtvaartmaatschappij waarmee u vliegt en het land waar u naartoe reist te controleren, aangezien er mogelijk aanvullende beperkingen of vereisten gelden. U kunt deze informatie meestal vinden op de website van de luchtvaartmaatschappij of door contact op te nemen met hun klantenservice.

Wat zijn de TSA-regels voor make-up in handbagage?

Volgens de Transportation Security Administration (TSA) zijn make-up en andere artikelen voor persoonlijke verzorging over het algemeen toegestaan ​​in handbagage en ingecheckte tassen, op enkele uitzonderingen na. Dit zijn de regels van de TSA voor make-up in handbagage:

1. Make-up moet in containers worden geplaatst die niet meer dan 3,4 ounces (100 milliliter) of minder per item kunnen bevatten.

2. Alle vloeistoffen, spuitbussen, gels, crèmes en pasta's moeten in een doorzichtige, plastic, afsluitbare zak van een liter worden gedaan. Dit is inclusief make-up. U moet de tas uit uw handbagage halen en in een aparte bak plaatsen voor röntgenonderzoek.

3. Sommige make-upartikelen kunnen beperkt zijn vanwege hun grootte of type, zoals grote flessen parfum of nagellak. Het is een goed idee om de website van de TSA te raadplegen voor de meest actuele informatie over wat u wel en niet mee kunt nemen in het vliegtuig.

4. Make-uptools, zoals make-upborstels en wimperkrullers, zijn over het algemeen toegestaan ​​in handbagage en ingecheckte tassen. Scherpe voorwerpen, waaronder scharen en pincetten, moeten echter in uw ingecheckte bagage worden geplaatst of in uw handbagage op een veilige en gemakkelijk toegankelijke plaats, zoals uw doorzichtige, plastic, afsluitbare tas ter grootte van een kwart gallon.

5. Als u zich zorgen maakt of een bepaald make-upartikel in uw handbagage of ingecheckte bagage is toegestaan, is het een goed idee om voor vertrek contact op te nemen met de TSA of uw luchtvaartmaatschappij.

Mag je poedermake-up meenemen in een vliegtuig?

Mag je make-up meenemen in een vliegtuig? TSA-regelgeving (4)

Ja, je mag grote make-upproducten meenemen in het vliegtuig, zolang ze maar in je handbagage of ingecheckte bagage zitten. Het is belangrijk op te merken dat alle vloeistoffen, spuitbussen, gels, crèmes en lotions in verpakkingen van 3,4 ounces (100 milliliter) of kleiner moeten worden geplaatst en in een enkele doorzichtige plastic zak met ritssluiting van een liter moeten worden gedaan.

Elke passagier mag één stuk bagage ter grootte van een liter meenemen, en de tas moet ter inspectie in een handbagage of ingecheckte tas worden geplaatst.

Het is ook een goed idee om bij de luchtvaartmaatschappij waarmee u vliegt na te gaan of zij specifieke beperkingen hebben op de soorten producten die in het vliegtuig mogen worden meegenomen. Sommige luchtvaartmaatschappijen hebben mogelijk aanvullende beperkingen voor artikelen zoals spuitbussen of brandbare producten.

Over het algemeen is het een goed idee om make-upproducten van volledige grootte in uw ingecheckte bagage in te pakken in plaats van uw handbagage om problemen met TSA- of luchtvaartbeperkingen te voorkomen. Dit helpt ook om te voorkomen dat gemorste of lekken andere items in uw bagage ruïneren.

Hoe pak ik make-up in mijn koffer voor een vlucht?

Hier zijn enkele tips voor het inpakken van make-up in uw koffer voor een vlucht:

1. Begin met het verpakken van je make-up in een kleine, stevige tas of etui om het georganiseerd te houden en te voorkomen dat het beschadigd raakt. Je kunt een make-uptasje in reisformaat of een klein, hard hoesje gebruiken.

2. Overweeg om make-upmonsters of producten in reisformaat te gebruiken om ruimte te besparen en het risico op morsen te verkleinen. Veel make-upmerken bieden kleine reisversies van hun producten aan die perfect zijn om in je koffer te stoppen.

3. Verpak je make-up in een aparte tas van je andere toiletartikelen. Dit helpt voorkomen dat gemorste vloeistoffen of lekken op uw kleding of andere items terechtkomen.

4. Als je bang bent dat je make-up beschadigd raakt tijdens de vlucht, overweeg dan om deze in je handbagage te stoppen in plaats van in je ingecheckte koffer. Zo kunt u het in de gaten houden en ervoor zorgen dat het veilig blijft.

5. Vermijd het meenemen van vloeistoffen of crèmes met een inhoud van meer dan 100 ml in uw handbagage. Deze items moeten mogelijk bij de gate worden gecontroleerd en kunnen tijdens de vlucht lekken of morsen.

6. Zorg er ten slotte voor dat u het deksel of de dop op elk make-upartikel goed vastzet om morsen of lekken te voorkomen. Misschien wilt u ook breekbare items, zoals poederdoosjes of paletten, in een beschermende laag tissuepapier wikkelen om schade verder te voorkomen.

Wat gebeurt er als ik meer dan 3,4 oz make-up meeneem in een vliegtuig?

Als u meer dan 3,4 oz (100 ml) make-up meeneemt in uw handbagage in een vliegtuig, kan deze in beslag worden genomen bij de veiligheidscontrole. De TSA (Transportation Security Administration) heeft een regel voor vloeistoffen, spuitbussen, gels, crèmes en pasta's (LAG's) die de hoeveelheid van dit soort items beperkt die in een handbagage kan worden meegenomen. De regel is van toepassing op alle vloeistoffen, spuitbussen, gels, crèmes en pasta's, inclusief make-up, die worden meegenomen in een handbagage of ingecheckte tas.

Als u meer dan 3,4 oz (100 ml) make-up bij u heeft, moet u deze in uw ruimbagage stoppen of overwegen om reisversies van de producten aan te schaffen om mee te nemen in uw handbagage. Houd er rekening mee dat sommige soorten make-up, zoals vloeibare foundation, als vloeibaar of gel kunnen worden beschouwd en onderhevig zijn aan de LAG-regel, zelfs als ze in vaste vorm zijn. Het is altijd een goed idee om de TSA-website te raadplegen of rechtstreeks contact op te nemen met de TSA voor de meest actuele informatie over wat is toegestaan ​​in handbagage en ingecheckte bagage.

Zijn er beperkingen aan de soorten make-up die ik mee mag nemen in het vliegtuig?

Er zijn geen specifieke beperkingen voor de soorten make-up die in een vliegtuig kunnen worden meegenomen. Alle make-up is echter, net als andere vloeistoffen, spuitbussen, gels, crèmes en pasta's, onderworpen aan de regel van de TSA voor vloeistoffen, spuitbussen, gels, crèmes en pasta's (LAG's). Deze regel beperkt het aantal van dit soort items dat in een handbagage mag worden meegenomen.

Volgens de LAGs-regel mag je een zak met vloeistoffen, spuitbussen, gels, crèmes en pasta's ter grootte van een kwart liter meenemen in je handbagage en ingecheckte tassen. Deze items moeten in een doorzichtige, plastic, afsluitbare tas ter grootte van een kwart liter worden geplaatst en in een apart deel van uw handbagage of ruimbagage worden geplaatst. U mag per passagier één tas ter grootte van een liter meenemen.

Make-up in vaste vorm, zoals geperst poeder of oogschaduw, valt over het algemeen niet onder de LAG-regel. Sommige soorten make-up, zoals vloeibare foundations, kunnen echter als vloeibaar of gel worden beschouwd en zijn onderworpen aan de regel, zelfs als ze in vaste vorm zijn. Het is altijd een goed idee om de TSA-website te raadplegen of rechtstreeks contact op te nemen met de TSA voor de meest actuele informatie over wat is toegestaan ​​in handbagage en ingecheckte bagage.

Hoe pak ik make-up in voor een langeafstandsvlucht?

Volg deze stappen om make-up in te pakken voor een langeafstandsvlucht:

1. Begin met het verpakken van je make-up in een doorzichtige, plastic zak. Dit helpt je spullen te beschermen en maakt het gemakkelijk om te zien wat je hebt ingepakt.

2. Overweeg reisversies van je make-upproducten mee te nemen. Dit bespaart ruimte in uw bagage en maakt het inpakken gemakkelijker.

3. Zorg ervoor dat u uw vloeistoffen en gels verpakt in lekvrije containers. Dit voorkomt morsen en lekken in uw bagage.

4. Als u vloeistoffen of gels bij u heeft die boven de TSA-limiet van 3,4 ounces (100 ml) zitten, stop ze dan in uw ingecheckte bagage.

5. Overweeg om een ​​make-uppalet mee te nemen in plaats van losse producten. Dit bespaart ruimte en maakt het gemakkelijker om je make-up in het vliegtuig aan te brengen.

6. Als je make-upborstels hebt, overweeg dan om ze in een make-upborstelrol of een borstelbeschermer te verpakken om ze tijdens het reizen te beschermen.

7. Vergeet niet om make-upremover of gezichtsdoekjes mee te nemen om u tijdens de vlucht op te frissen.

8. Vergeet ten slotte niet om je make-up in te pakken op een plaats die gemakkelijk toegankelijk is in je bagage. Dit maakt het gemakkelijk te vinden en te gebruiken tijdens de vlucht.

Mag ik make-up paletten meenemen in het vliegtuig?

Mag je make-up meenemen in een vliegtuig? TSA-regelgeving (5)

Ja, je mag make-up paletten meenemen in het vliegtuig zolang ze in je handbagage of ingecheckte bagage zitten. De Transportation Security Administration (TSA) staat vloeistoffen, spuitbussen, gels, crèmes en lotions toe in containers met een inhoud van 3,4 ounce (100 milliliter) of minder per item in uw handbagage en ingecheckte tas.

Deze items moeten voor inspectie in een doorzichtige, plastic, afsluitbare zak ter grootte van een kwart gallon worden geplaatst. Elke passagier mag per stuk een zak ter grootte van een kwart liter meenemen.

Als u reist met make-uppaletten die groter zijn dan 3,4 ounce, kunt u deze in uw ingecheckte bagage inpakken. Volg de richtlijnen van de luchtvaartmaatschappij voor het verpakken van vloeistoffen in ingecheckte bagage.

Mag je make-up meenemen in een vliegtuig?

Ja, je mag make-up meenemen in het vliegtuig. Er zijn echter enkele beperkingen en richtlijnen die u moet volgen.

De meeste soorten make-up, waaronder lippenstift, foundation en mascara, zijn toegestaan ​​in je handbagage en ingecheckte tassen. Make-upproducten in spuitbussen, zoals haarlak en mousse, zijn echter onderhevig aan dezelfde beperkingen als andere spuitbussen en zijn over het algemeen alleen toegestaan ​​in uw ingecheckte bagage.

Volg deze tips om ervoor te zorgen dat je make-up veilig mee kunt nemen in het vliegtuig:

1. Verpak je make-up indien mogelijk in je handbagage in plaats van in je ingecheckte tas. Dit helpt je make-up te beschermen tegen de ruwe behandeling die ingecheckte tassen soms krijgen.

2. Bewaar je make-up indien mogelijk in de originele verpakking. Dit helpt morsen of lekken te voorkomen en maakt het gemakkelijker om de inhoud van uw tas te identificeren als deze wordt geïnspecteerd door de beveiliging.

3. Volg de richtlijnen van de TSA voor vloeistoffen, spuitbussen, gels en crèmes. Deze artikelen zijn onderhevig aan specifieke maat- en kwantiteitsbeperkingen en moeten voor inspectie in een doorzichtige plastic, afsluitbare zak ter grootte van een kwart gallon worden geplaatst.

4. Overweeg om reisversies van je favoriete make-upproducten te kopen. Deze zijn vaak kleiner en gemakkelijker in te pakken en zullen minder snel de maatbeperkingen van de TSA overschrijden.

Door deze richtlijnen te volgen, zou je je make-up zonder problemen mee moeten kunnen nemen op je volgende vlucht.

Mag ik make-up kwasten meenemen in het vliegtuig?

U kunt make-upborstels meenemen in het vliegtuig als onderdeel van uw handbagage of ingecheckte bagage. Make-upborstels worden over het algemeen beschouwd als artikelen voor persoonlijke verzorging, die zijn toegestaan ​​in zowel handbagage als ingecheckte bagage.

Het is een goed idee om je make-upborstels in een doorzichtige zak van een kwart liter te verpakken, samen met andere vloeistoffen, gels of crèmes die je meeneemt in het vliegtuig. Dit komt omdat de Transportation Security Administration (TSA) een 3-1-1-regel heeft voor vloeistoffen, spuitbussen, gels, crèmes en pasta's die door veiligheidscontroles worden gebracht. Volgens deze regel moeten deze artikelen in een doorzichtige zak ter grootte van een kwart liter worden geplaatst en ter inspectie in een handbagage worden geplaatst.

Het is ook een goed idee om je make-up kwasten in een beschermhoes of tas te verpakken om te voorkomen dat ze beschadigd raken tijdens het reizen. Als u een groot aantal make-upborstels meeneemt, kunt u overwegen deze in uw ingecheckte bagage in te pakken om problemen met de TSA te voorkomen.

Het is belangrijk op te merken dat de TSA mogelijk uw make-upborstels moet inspecteren, dus het is een goed idee om extra tijd bij het veiligheidscontrolepunt uit te trekken om ervoor te zorgen dat u er vlot doorheen kunt.

Mag ik make-upsets meenemen als handbagage in het vliegtuig?

Je mag make-upsets meenemen als onderdeel van je handbagage in het vliegtuig. Make-upsets worden over het algemeen beschouwd als artikelen voor persoonlijke verzorging, die zijn toegestaan ​​in zowel handbagage als ingecheckte bagage.

Als de make-upset echter vloeistoffen, spuitbussen, gels, crèmes of pasta's bevat, moet deze de TSA's 3-1-1-regel voor vloeistoffen volgen. Dit betekent dat alle vloeistoffen, spuitbussen, gels, crèmes of pasta's in een doorzichtige zak ter grootte van een kwart liter moeten worden gedaan en ter inspectie in een handbagage moeten worden geplaatst.

Het is een goed idee om je make-upset in een doorzichtige zak ter grootte van een liter te verpakken, samen met andere vloeistoffen, gels of crèmes die je meeneemt in het vliegtuig. Dit maakt het voor de TSA gemakkelijker om de items te inspecteren en helpt ervoor te zorgen dat u soepel door de veiligheidscontrole kunt komen.

Het is ook een goed idee om je make-upset in een beschermhoes of -tas te verpakken om te voorkomen dat deze tijdens het reizen beschadigd raakt. Als u een grote make-upset meeneemt, kunt u overwegen deze in uw ingecheckte bagage in te pakken om problemen met de TSA te voorkomen.

Het is belangrijk op te merken dat de TSA mogelijk uw make-upset moet inspecteren, dus het is een goed idee om extra tijd bij het veiligheidscontrolepunt uit te trekken om er zeker van te zijn dat u er vlot doorheen kunt.

Mag ik make-up samples meenemen in het vliegtuig?

Ja, u kunt make-upmonsters meenemen in een vliegtuig als onderdeel van uw handbagage of ingecheckte bagage. Make-upmonsters worden over het algemeen beschouwd als artikelen voor persoonlijke verzorging, die zijn toegestaan ​​in zowel handbagage als ingecheckte bagage.

Als de make-upmonsters echter vloeistoffen, spuitbussen, gels, crèmes of pasta's bevatten, moeten ze de TSA's 3-1-1-regel voor vloeistoffen volgen. Dit betekent dat alle vloeistoffen, spuitbussen, gels, crèmes of pasta's in een doorzichtige zak ter grootte van een kwart liter moeten worden gedaan en ter inspectie in een handbagage moeten worden geplaatst.

Het is een goed idee om je make-upmonsters in een doorzichtige zak ter grootte van een liter te verpakken, samen met andere vloeistoffen, gels of crèmes die je meeneemt in het vliegtuig. Dit maakt het voor de TSA gemakkelijker om de items te inspecteren en helpt ervoor te zorgen dat u de veiligheidscontrole soepel kunt passeren.

Het is ook een goed idee om je make-upmonsters in een beschermhoes of tas te verpakken om te voorkomen dat ze beschadigd raken tijdens het reizen. Als u een groot aantal make-upmonsters meeneemt, kunt u overwegen deze in uw ingecheckte bagage in te pakken om problemen met de TSA te voorkomen.

Het is belangrijk op te merken dat de TSA mogelijk uw make-upmonsters moet inspecteren, dus het is een goed idee om extra tijd bij het veiligheidscontrolepunt uit te trekken om ervoor te zorgen dat u er soepel doorheen kunt.

Mag ik make-up meenemen in mijn tas in het vliegtuig?

Ja, je mag make-up meenemen in je tas in het vliegtuig. Er zijn echter een paar dingen waarmee u rekening moet houden:

1. Zorg ervoor dat je make-up in je handbagage zit, niet in je ingecheckte bagage. Dit komt omdat ingecheckte bagage aan strengere veiligheidscontroles kan worden onderworpen en het risico bestaat dat uw make-up beschadigd raakt of verloren gaat.

2. Volg de richtlijnen van de Transportation Security Administration (TSA) voor het verpakken van vloeistoffen, gels en spuitbussen in uw handbagage. Deze items moeten in een doorzichtige, plastic, afsluitbare zak ter grootte van een kwart liter worden geplaatst en de zak moet voor inspectie in een doorzichtige, hersluitbare plastic zak worden geplaatst. Elke passagier mag per stuk een zak ter grootte van een kwart liter meenemen en alle voorwerpen moeten comfortabel in de tas passen.

3. Wees voorbereid om uw make-up uit uw handbagage te halen voor inspectie. TSA-agenten moeten mogelijk uw make-up onderzoeken om er zeker van te zijn dat het geen veiligheidsbedreiging vormt.

Als je deze richtlijnen volgt, zou je je make-up zonder problemen mee moeten kunnen nemen op je vlucht.

Hoe kan ik make-up veilig vervoeren in een vliegtuig?

Hier zijn enkele tips om make-up veilig in een vliegtuig te vervoeren:

1. Verpak je make-up in je handbagage in plaats van in je ingecheckte bagage om het risico op verlies of beschadiging te minimaliseren.

2. Gebruik een make-uptas of -etui om je make-up georganiseerd en ingesloten te houden.

3. Als u vloeistoffen, crèmes of gels heeft, zorg er dan voor dat deze zich in houders van 3,4 ounces (100 milliliter) of kleiner bevinden en in een doorzichtige, plastic zak met ritssluiting van een liter worden gedaan. Deze tas moet in een aparte, doorzichtige plastic zak worden geplaatst en ter inspectie in uw handbagage worden geplaatst.

4. Overweeg om reisverpakkingen te kopen voor uw vloeistoffen, crèmes en gels om het gemakkelijker te maken om te voldoen aan de vloeistofbeperkingen van de TSA.

5. Bescherm je make-up tegen beschadiging door deze in een beschermend laagje te wikkelen, zoals een hemd of sjaal, en midden in je bagage te leggen.

6. Houd je make-up koel door deze in een koeltas te verpakken of een coldpack in je bagage te doen.

7. Als u internationaal reist, houd dan rekening met eventuele beperkingen op de soorten make-up of schoonheidsproducten die u naar het land mag meenemen.

Conclusie

Kortom, het is mogelijk om make-up mee te nemen in het vliegtuig, maar er zijn een paar dingen waar je rekening mee moet houden. Ten eerste is het belangrijk om de TSA-richtlijnen te controleren op wat er in handbagage is toegestaan ​​eningecheckte bagage. Over het algemeen moeten vloeistoffen, spuitbussen en gels worden geplaatst in containers van 3,4 ounce (100 milliliter) of minder en in een doorzichtige plastic zak met ritssluiting van een kwart liter.

Dit omvat make-upproducten zoals foundation, mascara en lipgloss. Het is ook een goed idee om make-up in uw handbagage te stoppen in plaats van in uw ingecheckte bagage om te voorkomen dat u deze kwijtraakt of beschadigd raakt tijdens de vlucht. Ik hoop dat je met behulp van dit bericht nu een betere kennis hebt vankun je je make-up meenemen in een vliegtuig

FAQs

Does makeup count as a liquid TSA? ›

Makeup in a solid or powder form is allowed in carry-on and checked bags with no quantity or size limitations. However, when packed in carry-on bags, makeup in a liquid, lotion, gel, paste or creamy form, must be in containers that are 3.4 ounces or less.

Does lipstick count as a liquid when flying? ›

Do creams, like concealer and lipstick still count as liquid? And what about lotions and gels? Unfortunately, it's not great news for the over-packers. The Department for Transport defines liquids as “including creams, lotions, oils, perfume, mascara and lip gloss”.

What makeup is TSA friendly? ›

Keeping up with your usual beauty routine while traveling is totally possible as long as you keep the 3-1-1 rule in mind as you pack your carry-on bag. This means you want to make sure all your liquid, gel, cream, and aerosol products are in containers smaller than 3.4 ounces.

Does mascara count as a liquid TSA? ›

TSA counts mascara as a liquid, so the 3-1-1 rule for packing it in hand luggage applies. It states that all liquids have to be in 3.4 oz (100 ml) bottles or smaller and packed in a 1-quart bag. Mascara usually isn't above 3.4 oz, so you're free to pack it in your hand luggage.

Does toothpaste count as liquid? ›

Is toothpaste considered a liquid by the TSA? Yes, toothpaste must adhere to the 3-1-1 rule for liquids and gels. Toothpaste can be brought through TSA security in your carry-on as long as it is 3.4 ounces (100 milliliters) or less and placed in a 1-quart bag.

How do you pack liquid makeup for a flight? ›

If you are packing your makeup in your carry-on, just make sure that any liquids are in a container that is 3.4 ounces or less. You can also take as many 3.4 ounce containers as you want, as long as they all fit into one quart-sized, clear bag. Additionally, solid deodorant is allowed in carry-on bags.

Does eyeliner count as a liquid? ›

You might think that your makeup products, such as concealer or foundation, don't fall into the “liquid” category by TSA standards—but you'd be wrong. According to the TSA, concealer, foundation, and even liquid eyeliner falls into the same category as other liquid toiletries, like shampoo and conditioner.

Does deodorant need to go in liquid bag? ›

Stick deodorant is fine in any size. Well, almost any size… Powders and crystals are good to go as well. Spray, Gel, Liquid, Cream, Pastes, and Roll-On deodorants need to be in containers no larger than 3.4 ounces and placed in a clear quart-sized baggie.

Does toothpaste class as a liquid flight? ›

Liquids, aerosols and gels (LAGs) are all liquid items for aviation security purposes. This includes all drinks, toiletry and cosmetic items such as shampoo and shower gel, toothpaste, liquid/aerosol deodorant, hairspray, hair gel, mascara and foundation cream.

Do face wipes have to go in liquid bag? ›

Wet wipes are solids (although damp ones at that) so they don't fall under the restrictions on gels, liquids and aerosols. I've always carried a pack of the antibacterial ones in my carry on. I don't put them in my ziplock bag (as they need to be readily accessible) and never had any problems.

What is the 3-1-1 rule for makeup? ›

You are allowed to bring a quart-sized bag of liquids, aerosols, gels, creams and pastes through the checkpoint. These are limited to 3.4 ounces (100 milliliters) or less per item. This is also known as the 3-1-1 liquids rule.

Do you have to have a clear makeup bag for TSA? ›

TSA explicitly states anything in liquid form—from mascara to nail polish—must be packed into a clear quart bag.

Does chapstick need to be in quart bag? ›

Lip balm and solid stick deodorant aren't required to be packed in the quart-sized liquids bag.

How many 3 oz bottles can I take on a plane? ›

How many 3-ounce bottles can I carry on? You must be able to fit all your 3-ounce bottles into a 1-quart bag, which is 6 x 9 inches. This usually equates to nine bottles. FYI, you can use a Ziploc or any anything that's about that size, but the TSA doesn't officially approve or disapprove of any bags.

Does lip balm count as a liquid TSA? ›

You are permitted to bring solid cosmetics and personal hygiene items as such lipstick, lip balm and similar solids. Please remember these items must be solid and not liquid, gel or aerosol. Only the items mentioned above are permitted in your carry-on bags.

Does TSA consider eyeliner a liquid? ›

According to the TSA, concealer, foundation, and even liquid eyeliner falls into the same category as other liquid toiletries, like shampoo and conditioner.

Does makeup fall under the 3-1-1 rule? ›

TSA's 3-1-1 rule applies to liquids, creams, gels, pastes and aerosols. Health and beauty items that you may use every day at home like sunscreen, soap, lotion, hair products, makeup, shampoo and conditioner may not make the cut.

Does lipstick go in the 3-1-1 bag? ›

Lipstick, for example, is allowed in both checked luggage and carry-on luggage, but must adhere to the 3-1-1 rule for liquids. Lip gloss is considered a liquid and must be placed in a clear, plastic bag and adhere to the 3-1-1 rule for carry-on bags.

Does deodorant count as a liquid TSA? ›

Spray, Gel, Liquid, Cream, Pastes, and Roll-On deodorants need to be in containers no larger than 3.4 ounces and placed in a clear quart-sized baggie.

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Van Hayes

Last Updated: 06/12/2023

Views: 6437

Rating: 4.6 / 5 (46 voted)

Reviews: 93% of readers found this page helpful

Author information

Name: Van Hayes

Birthday: 1994-06-07

Address: 2004 Kling Rapid, New Destiny, MT 64658-2367

Phone: +512425013758

Job: National Farming Director

Hobby: Reading, Polo, Genealogy, amateur radio, Scouting, Stand-up comedy, Cryptography

Introduction: My name is Van Hayes, I am a thankful, friendly, smiling, calm, powerful, fine, enthusiastic person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.